Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.
Highlighted

Zorgverkenner : foutieve selectie

Fanatiekeling

Ik probeerde de Zorgverkenner uit https://zorgverkenner.zilverenkruis.nl ( van Zilveren Kruis). Daarmee kun je het type zorg kiezen, wat je belangrijk vindt bij de keuze ( bijvoorbeeld kwaliteit of afstand) en dan verschijnen en zorgverleners die in aanmerking komen. 

Ik ontdekte dat de Zorgverkenner foute informatie geeft. Ik zocht op 'neurologie', afstand woonplaats tot 100 km, en selecteerde " wachttijd" als selectiecriterium. ( dus niet medische kwalitieit en niet de afstand). 

En wat gebeurde er? Ik kreeg juist de zorgverleners met de LANGSTE wachttijd.

 

Ik heb het ook nog met een ander specialisme , nl. Gynaecologie , geprobeerd. Daarbij kon ik de wachttijd niet kiezen.  ( daar staat 2x " patientervaring" !) Dat vind ik verwarrend: de ene keer wel wachttijd-keuzemogelijkheid, de andere keer niet? Het kan best zijn dat de wachttijd bij bepaalde specialismen minder relevant is, maar ik vind het raar om die keuze helemaal niet aan te bieden. 

 

 

Groet, Feina.

Zorgverkenner : foutieve selectie

1 ANTWOORD 1

Re: Zorgverkenner : foutieve selectie

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Hallo Feina,

 

Dank voor het testen van de Zorgverkenner en het doorgeven van de bugs.

 

Het klopt dat de wachttijden van lang naar kort gesorteerd waren. Dit was tot afgelopen dinsdag het geval. We hebben en update van de zorgverkenner gedaan waarin dit is aangepast. Dit euvel is nu dus opgelost. Jouw bevinding over de dubbele melding 'patientervaring' en het ontbreken van de wachttijd heb ik doorgegeven. Ik ga ervan uit dat dit ook snel aangepast wordt.