Vernieuwde community

Community Manager

Beste community-bezoekers,

 

welkom op de vernieuwde community van Zilveren Kruis! Vanaf nu biedt de community op een prominentere plek aandacht aan mantelzorgers, ouderen, diabetici, mensen met hart- en vaatziekten en iedereen die met ons mee wil denken. Dit doen we op daarvoor speciaal ontworpen pagina's die te vinden zijn via de navigatie aan de bovenkant van de pagina of via de begin-pagina van de community. We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

 

  • Zilveren Kruis Online

Vernieuwde community

2 ANTWOORDEN

Re: Vernieuwde community

Fanatiekeling

Vanuit mijn gezichtspunt is de nieuwe opzet niet handig. Het bekijken van de meest recente bijdragen zou mogelijk moeten zijn. Het is totaal onoverzichtelijk. En meestal is er toch ook een rubriek " voor als je niet weet waar de vraag thuishoort"? 

Groet, Feina.

Re: Vernieuwde community

Community Manager

Hoi @Feina, bedankt voor je feedback. Het is mogelijk de meest recente bijdragen te bekijken op deze pagina. Op dit moment moet je echter nog wel ingelogd zijn om de resultaten te kunnen zien. Dat is een foutje waar aan wordt gewerkt. De rubriek 'overig' hebben we alleen voor vergoedingen en is hier te vinden. Voor ons is deze nieuwe opzet ook een experiment en daarom is meer feedback zeker welkom.