Update de zilverenkruis app

Nieuwkomer

De app om declaraties in te dienen werkt niet op in het nieuwste besturingsysteem van apple. Alleen verzuiminzicht kan daarmee gedownload worden. Dat vraagt om een aanpassing van de app volgens Apple.

Update de zilverenkruis app

3 ANTWOORDEN

Re: Update de zilverenkruis app

Community Manager

Welkom op de community @pvandenb. Goed dat je dit aan de orde stelt. 

 

Je had je vraag gezet bij 'Denk Mee'.  Ik heb jouw bericht verplaatst naar 'Zilveren Kruis Online' omdat ik denk dat het daar beter gelezen wordt.

 

De declareren app is tijdelijk niet te downloaden of updaten

Er is inderdaad een technisch storing met onze Declareren app. Daardoor kun je de app nu niet vinden in de store. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Ik weet nog niet of dit lang gaat duren. Zodra ik hier meer over kan zeggen, meld ik het in dit topic. Excuus voor het ongemak! 

 

Declareren kan wel via Mijn Zilveren Kruis

Als je inlogt in Mijn Zilveren Kruis kun je eenvoudig een nota uploaden en indienen. Misschien is dat voor nu een oplossing? Meer informatie staat ook op onze pagina over Declareren.

Re: Update de zilverenkruis app

Community Manager

Update 15:00 uur: we verwachten dat de storing voor het weekend opgelost is. 

Re: Update de zilverenkruis app

Community Manager

De 'Declareren app' is weer beschikbaar in de App store @pvandenb. Je kunt dus een update installeren. Binnenkort komt er een nieuwe Zilveren Kruis app waarmee nog veel meer mogelijk is. Bijvoorbeeld inloggen in Mijn Zilveren Kruis. Handig!