Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Onze post ontvangen per e-mail: gaat dit naar wens?

Expert

Alle post en administratie digitaal: voor steeds meer mensen is het de gewoonste zaak van de wereld. Dat merken wij ook. Inmiddels ontvangt meer dan de helft van onze klanten het polisblad en declaratieoverzichten alleen via het internet.

 

Wat vind je prettig aan het ontvangen van digitale post? Heb je nog tips voor verbetering?

 

 

 

Verandermanager bij Zilveren Kruis, bezig met het verbeteren van onze (digitale) communicatie

Onze post ontvangen per e-mail: gaat dit naar wens?

4 ANTWOORDEN 4

Re: Onze post ontvangen per e-mail: gaat dit naar wens?

Nieuwkomer

Het declaratie overzicht van zelf ingediende declaraties en apothekers kosten zijn goed leesbaar en ook begrijpelijk. Maar het declaratie overzicht van de kosten die je maakt in een ziekenhuis mag duidelijker. Op het overzicht staat alleen "wij hebben tussen 11-03 en 30-06  een x bedrag betaald. Hiervan wordt x bedrag niet vergoed. Ik moet nu dus zelf nakijken welke kosten dit geweest kunnen zijn. Misschien een verbeteridee om de gespecificeerde datums te noemen met het specialisme erbij. Op die manier kan ik zien of ook daadwerkelijk op die datum en bij de genoemde specialist ben geweest. Hartelijke groet Yvonne Breekveldt

Re: Onze post ontvangen per e-mail: gaat dit naar wens?

Community Manager

Goedemorgen Yvonne, allereerst top dat je je tip met ons deelt! Leuk dat je de community daarvoor gebruikt. Als ik je goed begrijp vind je dat de nota's vanuit het ziekenhuis duidelijker mogen. Bedoel je dat het overzicht op het declaratieoverzicht wat je van ons krijgt helderder kan? Of de uitleg die je in 'Mijn Zilveren Kruis' ziet over je ziekenhuis nota? Je kunt tegenwoordig namelijk heel veel informatie over een ziekenhuis nota terug vinden in 'Mijn Zilveren Kruis' wanneer je inlogt met je DigiD. Is dit misschien de info die je zoekt? 

Re: Onze post ontvangen per e-mail: gaat dit naar wens?

Nieuwkomer

waarom ons (verzekerden) gewoon een pdf sturen van de rekening die bv een ziekenhuis bij jullie indient?

jullie "regels" op Mijn zilveren kruis zijn niet duidelijk.......bij laboratorium onderzoek buiten ziekenhuis dan weer wel.

Re: Onze post ontvangen per e-mail: gaat dit naar wens?

Community Manager

Hoi Giovanni, begrijp ik het goed dat jij graag (een kopie van) de rekening van het ziekenhuis zou willen ontvangen. In plaats van het opzoeken op mijn Zilveren Kruis? Je geeft aan dat je deze regels in Mijn Zilveren Kruis niet duidelijk vind. Misschien is dit topic ook interessant om te lezen.

 

Met betrekking tot digitale post. Ontvang jij de post digitaal? Hoe bevalt dat? 

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.