Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Nieuwkomer

ik ben heel erg teleurgesteld in het ziekenhuis van alkmaar noord west.  met name neurologie  dr  winogrodga deze arts begrijpt mij totaal niet  . ik heb door mijn lichaam aan de rechterkant  van de kruin tot  en met in mijn rechtervoet zenuwpijnen dag en nacht. ik kan er ook niet meer goed van slapen . maar nu heb ik iemand uitgelegt wat het is  . maar diegene heeft precies hetzelfde als ik. maar die heeft het medicijn  lirica om de pijn wegte drukken maar daar reageer ik heel verkeerd op vanwege dat ik vroeger  epilepsie gehad hebt.een ik heb er gewoonlijk geen last meer van . maar deze medicijn wekt het wel weer opmaar ik heb begrepen dat zij  er door die medicijnen  meekan leren leven. maar ook niet zonder kan. maar zij is naar specialisten in groningen geweest daarvoor en zij vertelde mij ook dat daar de specialisten zitten voor deze aandoening getekend [gegevens verwijderd door moderator]

Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

2 ANTWOORDEN

Re: Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Community Manager

Welkom op de community @WouterSlijkerman. Ik zag dat je je persoonlijke gegevens erbij had gezet. Die heb ik verwijderd omdat iedereen dit topic kan lezen.

 

Wat vervelend dat je zo'n last hebt van zenuwpijn. Je zegt dat je iemand kent die een bepaald medicijn gebruikt dat goed helpt: lirica om de pijn wegte drukken. En dat die persoon in een ziekenhuis in Groningen is geweest. En dat zij daar heel goed geholpen is.

 

Waar zouden we jou bij kunnen helpen?

Is jouw vraag of je ook naar de specialist in Groningen zou kunnen? Of wil je meer weten over medicijnen? Kun je je vragen wat meer toelichten? Dan kan ik kijken of onze Zorgcoach jou misschien verder kan helpen.

Re: Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Community Manager

Kan ik je nog ergens bij helpen @WouterSlijkerman? Zie mijn berichtje hierboven.