Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Nieuwkomer

ik ben heel erg teleurgesteld in het ziekenhuis van alkmaar noord west.  met name neurologie  dr  winogrodga deze arts begrijpt mij totaal niet  . ik heb door mijn lichaam aan de rechterkant  van de kruin tot  en met in mijn rechtervoet zenuwpijnen dag en nacht. ik kan er ook niet meer goed van slapen . maar nu heb ik iemand uitgelegt wat het is  . maar diegene heeft precies hetzelfde als ik. maar die heeft het medicijn  lirica om de pijn wegte drukken maar daar reageer ik heel verkeerd op vanwege dat ik vroeger  epilepsie gehad hebt.een ik heb er gewoonlijk geen last meer van . maar deze medicijn wekt het wel weer opmaar ik heb begrepen dat zij  er door die medicijnen  meekan leren leven. maar ook niet zonder kan. maar zij is naar specialisten in groningen geweest daarvoor en zij vertelde mij ook dat daar de specialisten zitten voor deze aandoening getekend [gegevens verwijderd door moderator]

Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

4 ANTWOORDEN 4

Re: Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Medewerker

Welkom op de community @WouterSlijkerman. Ik zag dat je je persoonlijke gegevens erbij had gezet. Die heb ik verwijderd omdat iedereen dit topic kan lezen.

 

Wat vervelend dat je zo'n last hebt van zenuwpijn. Je zegt dat je iemand kent die een bepaald medicijn gebruikt dat goed helpt: lirica om de pijn wegte drukken. En dat die persoon in een ziekenhuis in Groningen is geweest. En dat zij daar heel goed geholpen is.

 

Waar zouden we jou bij kunnen helpen?

Is jouw vraag of je ook naar de specialist in Groningen zou kunnen? Of wil je meer weten over medicijnen? Kun je je vragen wat meer toelichten? Dan kan ik kijken of onze Zorgcoach jou misschien verder kan helpen.

Re: Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Medewerker

Kan ik je nog ergens bij helpen @WouterSlijkerman? Zie mijn berichtje hierboven.

Re: Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Vaste bezoeker

hallo Wim,

Ik ken je niet maar ik herken wel de pijn neuropatische pijnen. Ik heb dit zelf al 32 jaar en in het begin had ik veel afleidingen en dan denk je er niet aan. Je blijft het wel voelen maar het wordt op de achtergrond gezet. Ik ben in 1986 gevallen op de skipiste en heb daardoor een dwarslaesie op th6.

Toen ik voor het eerst met deze pijn werd geconfronteerd dacht ik eerst oh ik heb gevoel dan kan ik ook misschien weer lopen. Nou dat werd hem niet dus ik had een dwarslaesie en ik voelde de pijn van mijn benen maar als ik mij verbrand of zoals nu mijn kunstheup is uit de kom, dat voel ik weer niet. Dat is heel raar aan 1 kant is het wel zo dat ik voel dat ik twee benen heb,

en de andere kant vreselijk boos dan ik wel pijn heb maar de benen doen niets. Ik ben nu voor het eerst naar een pijnpoli geweest en de arts zei ook dat ze de pijn niet weg kan nemen maar ze zei ook ik kan het wel aangenaam maken dat het niet zo heftig is. Ik heb medicijnen die eigenlijk voor mensen die eleptisch is maar uit onderzoekingen is gebleken dat dit ook helpt bij neuropatische pijnen. Ik slik de medicijnen nu 14 dagen ik voel nog geen enkel verschil. Maar ze zei ook dat deze medicijnen pas over zes weken gaat werken dan zie je resultaat. 

De liriga is een medicijn ook voor spasme die heb ik ook geslikt ze helpen iets tegen het spasme maar dat ligt er ook aan hoeveel Mg je krijgt.

ik wil je niet down maken maar neuropatische pijn is ook bij mij geprobeerd het niveau waar je pijn zit dan daarboven of een injectie geven of dat er iets aan de wervels zijn. 

Ik hoop Wim dat je wat wijzer bent geworden.

Met vriendelijke groet,

Sonja

 

Re: Ontvreden over ziekenhuis / specialist zenuwpijn rechts

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Ha @Sonja177,

 

Goed om te lezen dat je jouw ervaringen met @WouterSlijkerman deelt.

 

Ik word elke keer weer gegrepen door je verhaal. Maar vind het heel fijn om te lezen hoe actief je bent en hoe je in het leven staat. Ik kan me heel goed voorstellen hoe dubbel het gevoel is boos omdat je pijn hebt en je benen niets doen. Hopelijk heb je na zes weken meer resultaat met je medicijnen en doen ze wat ze beloven te doen. Elk beetje minder pijn is je meer dan gegund.

 

Ook ben ik benieuwd hoe het met @WouterSlijkerman gaat?