Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.
Highlighted

Historie zorgkosten inzien in Mijn Zilveren Kruis

Starter

Onze dochter is tm 2016 bij mij op de polis verzekerd geweest. Premie bij ZK vondt zij te hoog en zij is per 1.1.2017 overgestapt.

Helaas is er voor haar geen enkele digitale mogelijkheid om haar "zorggeschiedenis" te bekijken. Ik heb hier al eens over gebeld maar moetst maar een briefje sturen.

 

Dus; graag historie van klanten en ex klanten gewoon nog zichtbaar houden. 

Historie zorgkosten inzien in Mijn Zilveren Kruis

5 ANTWOORDEN 5

Re: Historie zorgkosten

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Hallo Pietro,

 

Welkom! Leuk dat je een denk-mee idee hebt ingediend. Ik begrijp dat je graag wil dat jouw dochter nog haar gegevens kan inzien. Ook als zij niet meer bij ons verzekerd is. Weet je of jouw dochter nog wel heeft kunnen inloggen?

 

 

Ik ga jouw idee bespreken met mijn collega's van Mijn Zilveren Kruis  Daar kom ik nog op terug.

Highlighted

Re: Historie zorgkosten inzien in Mijn Zilveren Kruis

Starter

Corine bedankt, ik heb de zaken altijd voor mijn dochter geregeld, ook de toegang tot  "mijn  zilveren kruis", zij zat bij mij in het overzicht. 

Highlighted

Re: Historie zorgkosten

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Hallo Pietro, bedankt voor je reactie. Ik heb navraag gedaan bij ons team van Mijn Zilveren Kruis.  Zij vertelden me dat je dochter nog wel zou moeten kunnen inloggen met haar eigen DigiD. Zij zou dan haar zorgverbruik moeten kunnen raadplegen t/m 2013.

 

Het klopt dat jij als verzekeringnemer haar zorgverbruik niet kunt inzien. Voor de verzekeringnemer is er alleen de mogelijkheid om het zorgverbruik van gezinsleden te zien wanneer gezinsleden op dit moment meeverzekerd zijn én het gezinslid jonger dan 12 jaar is, of ouder dan 12 jaar en de verzekeringnemer heeft gemachtigd het zorgverbruik te mogen inzien. Je kunt hierover meer lezen op de website bij het overzicht van mogelijkheden Mijn Zilveren Kruis.

 

Lukt het je dochter niet om in te loggen in Mijn Zilveren Kruis dan gaat er iets mis. Ik kan helpen om uit te laten zoeken wat er dan mis gaat. Als je dat wil, zou je dan de melding willen doorgeven die je dochter te zien krijgt? Aan de hand van de melding kunnen we zien wat er aan de hand is. En of we het kunnen oplossen.

 

Je had dit topic geplaatst onder 'Denk mee' als tip om bekijken van de historie door ex-klanten mogelijk te maken. Het bekijken van de historie door ex-klanten is wel al mogelijk. Daarom verplaats ik dit topic van 'Denk mee' naar de community onder het onderwerp 'Online'. Daar zullen andere bezoekers van de community die onderwerp waarschijnlijk ook zoeken.

Highlighted

Re: Historie zorgkosten inzien in Mijn Zilveren Kruis

Nieuwkomer

Waar vind ik mijn declaratie overzicht van 2017

Highlighted

Re: Historie zorgkosten inzien in Mijn Zilveren Kruis

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Welkom op de community @Fienvandenbrink. Goed dat je deze vraag hier stelt.

 

Je kunt een pdf met daarin een declaratie overzicht 2017 vinden als je inlogt in Mijn Zilveren Kruis.

 

Klik op het 2e blok 'Declaraties bekijken': zie voor een plaatje bijlage 1.

Daarna kun je rechtsboven 'download declaraties (pdf)' kiezen: zie voor een plaatje bijlage 2.

 

Is dat het overzicht waarnaar je op zoek bent? Als je iets anders zocht, laat het me even weten! Dan kijk ik weer even mee.