Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.
Highlighted

Vergoeding verpleeghuis en mijn aanmelding bij Zilveren Kruis

Nieuwkomer

Mijn vrouw is opgenomen in een verpleeghuis!  Wordt dit ook vergoed door Zilveren Kruis?  Indien met het geval is dan moet ik gewoon bij  Ditzo blijven

Vergoeding verpleeghuis en mijn aanmelding bij Zilveren Kruis

1 ANTWOORD 1
Highlighted

Re: PMijn aanmelding

Community Manager

Goedemorgen,

 

Welkom op onze community. Goed dat je ons opzoekt met deze vraag! Ik kan niet direct antwoord geven op jouw vraag. Ik heb daarom eerst een aantal vragen.

 

Verblijft jouw vrouw tijdelijk in het verpleeghuis na bijvoorbeeld een operatie of woont ze permanent in het verpleeghuis? Wanneer zij daar permanent verblijft, vallen de kosten onder de Wet Langdurige Zorg (wlz). Je betaalt dan wel een eigen bijdrage. Het CAK stuurt hiervan de rekening. Overstappen van verzekeraar is in beide situaties mogelijk. 

 

We kunnen hier met elkaar in gesprek gaan, maar ik denk dat het makkelijker is om contact te zoeken met onze zorgcoach. Onze zorgcoach weet alles over dit soort zorg en kunnen goed adviseren. Mijn collega's zijn op werkdagen tussen 08.00 uur en 18.00 uur bereikbaar op 071 365 20 40.

 

Groet,

Jasper

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.