Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Vergoeding oogmeting en evt behandeling lui oog

 Bewerkt 
Nieuwkomer

Het is alweer jaren geleden sinds ik mijn zicht door een medisch specialist heb laten meten. De optixien heeft jaren geleden ook een iets lui linker-oog gecaonstateerd. Ik heb een basis zeker, verzekering. Zou oogmeting en evt behandeling lui oog, bij een medisch specialist vergoedt worden vanuit de bsisverzekering?

Meer onderwerpen bekijken die zijn gelabeld met:

Vergoeding oogmeting en evt behandeling lui oog

1 ANTWOORD

Re: Vergoeding oogmeting en evt behandeling lui oog

Webcare
Webcare

Goedenavond @Gingerbread, welkom op ons forum. Leuk dat je hier je vraag stelt!

Voor een consult voor een oogmeting bij een medisch specialist heb je een verwijzing nodig, bijvoorbeeld van de huisarts of optometrist. Met de verwijzing kan je naar de oogarts in het ziekenhuis. Met de Basis Zeker kan je in elk ziekenhuis in Nederland terecht. De kosten vallen wel onder je eigen risico.
Wat betreft de behandeling: ik weet niet wat voor behandeling je gaat krijgen voor een lui oog en weet dus ook niet of wij dat vergoeden. De arts in het ziekenhuis is meestal op de hoogte van de vergoedingen. Mocht dat niet zo zijn, dan geeft hij dat wel aan. Als je weet om welke behandeling het precies gaat dan kan je contact opnemen met ons. Dan kijken wij na of het vergoed wordt.
Kun je zo verder?
Fijne avond!
Groet, Kim

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.