Vergoeding buikwandcorrectie

 Bewerkt 
Starter

hoi hoi

 

ik heb een breuk in mijn buikwand en daardoor veel klachten. Dit kan alleen verholpen worden met een buikwandcorrectie.. Nu krijg ik deze niet vergoed van het zilveren kruis.. Vind het niet eerlijk..... Weet iemand of er een verzekering het wel vergoed.

Meer onderwerpen bekijken die zijn gelabeld met:

Vergoeding buikwandcorrectie

OPGELOST
3 ANTWOORDEN

Re: Vergoeding buikwandcorrectie

 Bewerkt 
Fanatiekeling

Schrijftelijk uitspraak vragen , gevolgd door heroverweging, ook schriftelijk. Vervolgens in beroep tegen de beslissing gaan bij SKGZ.    Zoek ook eens op Skgz-pro om eerdere uitspraken te onderzoeken. Zo weet je of je kans maakt. http://skgzpro.nl , kies "medischspecialistischezorg" en zoek bijvoorbeeld op " buikwand". Ik neem aan dat jouw medisch specialist al een aanvraag heeft gedaan? 

Groet, Feina.

Re: Vergoeding buikwandcorrectie

 Bewerkt 
Starter

Ja klopt heeft aanvraag gedaan. Maar is afgewezen omdat mijn buik niet halverwege mijn bovenbenen hangt. Maar ik vind dat dat niks te maken heeft met een breuk

Re: Vergoeding buikwandcorrectie

Fanatiekeling

Dan moet je inderdaad de schrijftelijke weg opgaan. Dus eerst de afwijzing schriftelijk binnenkrijgen. Dan nog een heroverweging vragen ( met juiste argumenten!). Als Zk dan weer negatief beslist ofwel niet binnen de gestelde termijn regaeeert, kunt u de klacht aanmelden bij de ombudsman zorgverzekeringen  ( dit is de SKGZ). 

Groet, Feina.