Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Vergoeding allergoloog

Voorbijganger

Goedenavond,
Ik heb gezocht mbt vergoeding voor de allergoloog maar ik denk dat ik heel verkeerd aan het zoeken ben, want ik kan hier zelf niet zo gauw iets over vinden. Wordt de allergoloog vergoed? Zo ja, wat is dan de vergoeding hiervoor (uiteraard met verwijzing van de huisarts + behandelaar dc klinieken).
Ik heb een basis zeker verzekering + een comfortpolis (aanvullend)(agis)
Bij voorbaat dank!
Grt,
Eugje

Vergoeding allergoloog

1 ANTWOORD

Re: Vergoeding allergoloog

Community Manager

Hoi @Eugje07

Vervelend dat je er niet helemaal uitkomt! Waarop zoek je precies? Misschien kunnen we iets aanpassen, zodat het makkelijker te vinden is! 

 

Behandeling van de allergoloog valt onder medisch-specialistische zorg. Vergoeding komt uit de basisverzekering, het eigen risico is wel van toepassing. 

Het is inderdaad ook belangrijk om een verwijzing te hebben. Wil je meer weten over de vergoeding? Bekijk dan de vergoedingspagina over medisch-specialistische zorg. Hier staat ook aangegeven dat de behandeling plaats kan vinden in een zelfstandig behandel centrum (ZBC). Om een volledige vergoeding te krijgen, is het belangrijk dat de instelling een contact met ons heeft. Dit kan je in onze zorgzoeker bekijken. 

 

Ik heb alvast voor je gekeken. Wij hebben een contract met DC klinieken voor allergologie. Met een verwijzing kan je hier gerust een afspraak maken. Ik zie dat er twee locaties zijn waar ze allergologie aanbieden: Den Haag en Amsterdam (Oud Zuid). 

 

 

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.