Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Second opinion

 Bewerkt 
Nieuwkomer

Hallo,

Ik ben 43 jaar en heb slijtage in mijn knie. Ook heb ik haarscheurtjes in mijn kniebanden. Ik zit nu vanaf 11 januari thuis. De orthopeed kan niets voor mij doen. Ik moet het proberen allemaal uit te zingen en een knietransplantatie zo lang mogelijk uit proberen stellen.
Nu wil ik graag weten wat ik verder nog voor opties heb. Ik wil graag voor een second opinion naar een andere specialist. In het Martiniziekenhuis kan ik pas over 2 à 3 maand terecht. Ik wil graag sneller ergens terecht, want ik wil dolgraag weer aan het werk.
Doen jullie ook aan bemiddeling?

Met vriendelijke groet,

Monique  

Meer onderwerpen bekijken die zijn gelabeld met:

Second opinion

OPGELOST
1 ANTWOORD

Re: second opinion

 Bewerkt 
Moderator

Hoi Monique, wat vervelend dat je nu thuis zit!

 

Een second opinion behoort zeker tot de mogelijkheden. We hebben hier inderdaad collega's voor die voor je kunnen bemiddelen. 

 

De meeste mensen vragen een second opinion aan bij twijfel over een diagnose of behandelplan, bij een zware of langdurige behandeling of als een behandeling ernstige gevolgen kan hebben. Wil je hulp bij de aanvraag van een second opinion of heb je hier een vraag over? Neem dan contact op met onze persoonlijke zorgcoaches. De contactgegevens staan in de link. Ze helpen je graag verder! 

 


Laat je even weten of het gelukt is?

Alvast veel sterkte met een eventuele behandeling!

 

Update 2016: de persoonlijke zorgcoach praat nu ook mee op het forum. Stel je vragen dus ook gerust hier! 


Benieuwd hoe anderen een second opinion hebben ervaren? Bekijk dan dit topic eens. Wil je graag je eigen ervaringen delen, dan kan dat natuurlijk ook!