Doorverwezen?

Expert

Als zorgcoach spreek ik veel mensen die zijn doorverwezen door de huisarts naar een specialist. De meeste mensen gaan automatisch naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Terwijl het in veel gevallen loont het om eerst ziekenhuizen te vergelijken. Zo kom je erachter waar de kortste wachttijd is. En waar ze veel ervaring hebben met de behandeling die je moet ondergaan.

Wie kiest het ziekenhuis: volg je het advies van je huisarts, of doe je onderzoek en maak je zelf een keuze?

 

 

beternaardedokter.png

 

Zorgcoach

Doorverwezen?

4 ANTWOORDEN 4

Re: Doorverwezen?

Voorbijganger
Ik heb nu slechts 1 keer zelf gezocht naar de beste plek normaal ga ik naar de dichtstbijzijnde

Re: Doorverwezen?

Community Manager

Leuk om te lezen @Schippers. Hoe is je dat bevallen, dan zelf zoeken? 

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.

Re: Doorverwezen?

Voorbijganger
Uit noodzaak ben ik zelf op zoek gegaan naar een behandeling voor m'n CVS. Dmv Google iets gevonden en contact gezocht met het zilverenkruis voor toestemming. De informatie die ik miste was dat ik dmv de hardheidsclausule recht had op reiskostenvergoeding, zelf had ik dit al opgezocht maar wel jammer dat als ik er niet over begonnen was dit door zilverenkruis niet zou zijn genoemd. Het uiteindelijke regelen van toestemmingen en machtigingen ging mooi snel

Re: Doorverwezen?

Medewerker

Bedankt dat je ons hier op wijst @Schippers. De machtiging zelf zal worden toegewezen door een aparte afdeling, namelijk de vervoerslijn. Hier zou de klantenservice dus meer op kunnen sturen. Deze afdeling is ook rechtstreeks bereikbaar. Wanneer je in het vervolg weer een machtiging nodig zou hebben kun je ze direct bellen. Dit kan via het nummer 071 - 365 41 54 . Kende je dit nummer ook al?