Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Contractering 2018

Starter

Wanneer wordt bekend welke ziekenhuizen gecontracteerd worden in de ZieZo selectie polis voor 2018?

Contractering 2018

5 ANTWOORDEN 5

Re: Contractering 2018

Webcare
Webcare

Hoi Maaike,
Zodra de premies bekend zijn,vind je de gecontracteerde ziekenhuizen van 2018 in de Zorgzoeker  (zk.nl/zorgzoeker). Mocht het contract nog niet helemaal rond zijn, dan staat dat ook in de Zorgzoeker vermeld. Nog even geduld dus :-)
Groet, Kim

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.

Re: Contractering 2018

Fanatiekeling

Ik zie graag een overzicht van de geselecteerde Budget ziekenhuizen. Degenen die een BUDGET polis nemen behoren een overzicht te hebben van het totaal aantal ziekenhuizen en van de spreiding hiervan over Nederland.

Groet, Feina.

Re: Contractering 2018

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Hoi Feina,

In de zorgzoeker kan je selecteren dat je de Basis Budget polis hebt. Je vind dan een lijst van de gecontracteerde ziekenhuizen. 

Groet, Gwen

Re: Contractering 2018

Fanatiekeling

Volgens @Gwen1 is het mogelijk om alle Budget ziekenhuizen te selecteren. Je zou “Budget” kunnen kiezen en dan zouden ze verschijnen. 

Dit blijkt niet te kloppen. Want je moet nadat je voor de Budget hebt gekozen, ook nog Filteren op “ gecontracteerd”. Ook moet je selecteren op een grotere afstand (> 100km) Dat blijken er 99 van de 288 ziekenhuizen te zijn. 

Op het landkaartje zie je alle groene stippen staan. ( eerst de lijst doorklikken, want anders zijn ze niet zichtbaar op het kaartje). Als je dit kaartje goed bekijkt , zie je dat er hele gebieden zijn, waar geen enkel ziekenhuis gecontracteerd is. Bijvoorbeeld in Zuidlimburg, Gelderland/Achterhoek en Friesland. 

 

Het zou beter zijn als er een pdf-lijst beschikbaar was. 

 

 

Groet, Feina.

Re: Contractering 2018

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Ben ik helemaal met je eens @Feina. Een lijst met geselecteerde ziekenhuizen voor de Budget polis is inderdaad handig. Ik heb het nagevraagd en er komt op de website ook een lijst van de geselecteerde ziekenhuizen. Net zoals we van 2017 hebben: https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/zorgverzekering/basisverzekering/Paginas/Basis-Budget-zieke...

Dit duurt door een technisch probleem alleen wat langer, maar hij komt op de website te staan. 

Daarnaast gaan we naar aanleiding van dit topic ook kijken of het mogelijk is om vanaf de pagina van de Basis Budget polis meteen door te linken naar de geselecteerde ziekenhuizen in de zorgzoeker. Dan hoeft er in de zorgzoeker niet eerst een basisverzekering geselecteerd te worden, maar is dit al vooraf ingevuld. Bedankt voor de tip en het meedenken!  

Groetjes, Sylvana