Bergman clinics Dermataloog

Starter

Beste forumleden,

 

Ik vroeg mij af in hoeverre een behandeling bij een dermataloog van de Bergman clinics vergoed wordt uit een basis budget verzekering.

 

Alvast bedankt.

Fijne dag.

 

Bergman clinics Dermataloog

3 ANTWOORDEN 3

Re: Bergman clinics Dermataloog

Fanatiekeling

Ja zeker, zelfs alle zbc's die gecontracteerd zijn, glden ook voor de basis Budget verzekering.

U kunt dit zelf checken in de zorgzoeker. https://zorgzoeker.zilverenkruis.nl

 

Ik heb als voorbeeld in de omgeving van Utrecht gezocht op dermatologie. Hierbij heb ik opgegeven dat u de Budget verzekering heeft en ik heb de naam van de kliniek ingetypt. Het resultaat is de Bergman kliniek in Bitlhoven.( zie screenshot)

 

 U kunt ook de naam van de kliniek weglaten. Dan krijgt u meer resultaten. Onder het kaartje staan de klinieken en ziekenhuizen. U moet daar verder bladeren om het kaartje "voller" te krijgen. U kunt op een vinkje klikken om meer informatie over een kliniek te krijgen. Zie 2-e screenshot.

 

Groet, Feina.

Re: Bergman clinics Dermataloog

Starter

Bedankt Feina voor je snelle en heldere antwoord.

Re: Bergman clinics Dermataloog

Community Manager

Hoi Shi350

Feina heeft je inderdaad al goed op weg geholpen. 

Bergman Clinics heeft een contract met ons in 2018 voor o.a. dermatologie. Ook als je een basis budget verzekering hebt. Zoals je al leest in de reactie van Feina kan je dit ook terug vinden in de zorgzoeker. Ook handig om te kijken welke locatie het dichtste bij is. 

 

Ik noem het nog even voor de zekerheid:

Lees hier meer over de vergoeding van dermatologie in het algemeen, dus als onderdeel van de medisch specialistische zorg. Belangrijk is om te weten dat je A. een verwijzing nodig hebt en B. het eigen risico van toepassing is. 

 

Als je nog zoekende bent, neem gerust ook contact op met onze Zorgcoach. Daar kunnen ze je helpen met bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling. 

 

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. 

En anders veel succes bij je afspraak! 

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.