Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Behandeling bij medinova klein rosendeal

Nieuwkomer

Beste zilverenk ruis,

Worden behandelingen(kruisband operatie) bij een privé kliniek als medinova klein rosendeal helemaal vergoed? Ik heb een basis budget verzekering.

Met vriendelijke groet,

Jordy Overmars

Behandeling bij medinova klein rosendeal

2 ANTWOORDEN 2

Re: Behandeling bij medinova klein rosendeal

Fanatiekeling

Het is heel vreemd. Voor de Budget polis zijn maar een beperkt aantal ziekenhuizen gecontracteerd maar kennelijk wel deze prive-kliniek (ZBC). Zie de bijlage. De eerste pagina toomt de medinova bij de Basis Zeker, de tweede pagina dezelfde kliniek bij de Basis Budget. Dit is te vinden via de Zorgzoeker. Vul de gewenste operatie en de plaatsnaam in en kies de naam van de basisverzekering. https://zorgzoeker.zilverenkruis.nl

Groet, Feina.

Re: Behandeling bij medinova klein rosendeal

Webcare
Webcare

Hallo Jordy, welkom op ons forum!
Medinova Klein Rosendael is gecontracteerd voor de Basis Budgetpolis. Met de verwijzing van jouw huisarts of medisch specialist kan je daar terecht. Wij vergoeden de behandeling uit de basisverzekering. De kosten vallen wel onder je eigen risico als dat nog niet verbruikt is aan andere zorgkosten. Meer informatie vind je op de vergoedingenpagina van medisch specialistische zorg.
Is het zo duidelijk voor je?
Ik wens je alvast veel succes met de operatie!
Groet, Kim

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.