Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Basisverzekering ziekenhuis

Starter

Graag zou ik willen weten of het ziekenhuis in Meppel ook vergoed wordt vanuit de Basisverzekering. De Isalaklinieken in Zwolle staan wel in de lijst, maar volgens mij is Isala-Meppel hier nu onderdeel van.

Basisverzekering ziekenhuis

3 ANTWOORDEN

Re: Basisverzekering ziekenhuis

Fanatiekeling

Dit is de link naar de geselecteerde ziekenhuizen voor de basisverzekering BASIS BUDGET. 

https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/zorgverzekering/basisverzekering/Paginas/Basis-Budget-zieke... . Het betreft  ca. 56 ziekenhuizen in heel Nederland. Dus je mag niet naar alle ziekenhuizen. Zie ook de bijlage ( pdf van de stand van 20 nov 2016 contracteringen voor Budget). Isala Zwolle staat als gecontracteerd op de lijst, en boven de pagina staat dat ook alle nevenvestigingen van alle ziekenhuizen gecontracteerd zijn.

Als je de  BASIS ZEKER hebt, mag je naar alle 280 ziekenhuizen. 

Zie ook de screenprint van het landkaartje. Daarop is te zien dat alle " buitenpoliklinieken", inclusief het ziekenhuis in Meppel, ook gecontracteerd zijn. 

 

 

Groet, Feina.

Re: Basisverzekering ziekenhuis

Webcare

Het Isala Diaconessenhuis in Meppel wordt 100% vergoed in 2017 in de basisverzekering Basis Budget, de Basis Zeker en uiteraard ook de Basis Exclusief . Je betaalt wel zelf het eigen risico. 

Je kunt alles nalezen op onze zorgzoeker: https://zorgzoeker.zilverenkruis.nl/ 

Groet, Jeroen

Re: Basisverzekering ziekenhuis

Voorbijganger

Isala is inmiddels ook voor 2017 gecontracteerd (incl bijbehorende poli's) van vele anderen (ongeacht budget, zeker polis) is dit tot op heden helaas nog niet bekend voor 2017 (gesprekken zijn nog gaande), zichtbaar met een vraagteken op de betreffende genoemde link pagina(s). De deadline dat dit rond hoorde te zijn was 19 november j.l. en het maakt de termijn om desnoods van polis (of verzekering) te wisselen wel erg kort. Maar wat betreft Isala is dit dus in ieder geval ook voor 2017 rond.