Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Doe mee aan Hacking Health Leiden op 19,20,21 mei, meld je hier aan!

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

---MELD JE AAN DOOR ONDER DIT BERICHT TE REAGEREN---

 

De sleutel voor een gezonde toekomst? Innovatie en samenwerken. Heb jij een passie voor de zorg en een goed idee? Meld je aan! Er zijn beperkte plekken dus wacht niet te lang.

 

  • Dutch Hacking Health wordt op vijf plaatsen in Nederland georganiseerd. Op 19,20 & 21 vindt het evenement plaats in Leiden. Op deze data worden technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg) en patiënten samen gebracht in één weekend. Zodat alle partijen aanwezig zijn die in één weekend kunnen toewerken van een idee naar een werkend prototype of oplossing. Het evenement vindt plaats in het Leiden Universitair Medisch Centrum (LUMC).
  • Hacking Health brengt mensen met elkaar in verbinding die normaliter relatief weinig contact met elkaar hebben. Met als doel om zorg & gezondheid te vernieuwen door mensen te verbinden die op zoek gaan naar mens-gerichte oplossingen voor actuele problemen. Het probleem van de mens/ patiënt staat centraal bij het vinden van de juiste oplossing!

  • Tijdens het weekend krijgen deelnemers de mogelijkheid om hun ideeën en problemen te pitchen. Na de pitch vormen ze teams, bestaand uit zorgprofessionals, patiënten, programmeurs, designers en ondernemers. Samen gaan zij aan de slag om binnen 2,5 dag een oplossing te vinden voor een bepaald vraagstuk. Vele coaches zijn aangetrokken om de teams te begeleiden. Aan het einde van het weekend geven de teams een presentatie van hun resultaten. De winnaar wordt geselecteerd door een multidisciplinaire jury. Naast ondersteuning voor het verder ontwikkelen van hun idee, krijgen de winnaars de mogelijkheid om hun idee te pitchen op verschillende andere podia. De organisatie biedt de winnaars de mogelijkheid om hen met de juiste partijen in contact te brengen.

  • Zilveren Kruis is zelf aanwezig op zondag 21 mei. Om de hard werkende teams te ondersteunen vanuit onze kennis en expertise. Het winnende team kan ook na het evenement met vragen bij ons terecht, via deze en vele andere manieren willen wij vernieuwing in zorg en gezondheid stimuleren!

Heb jij zelf een vraagstuk waar je graag met een multidisciplinair team een weekend mee aan de slag gaat? Of wil jij graag meedenken en de energie die ontstaat tijdens dit evenement niet missen? Neem ook een kijkje op de website van Hacking Health: http://dutchhackinghealth.nl/leiden/


Dan geven wij je de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen! Reageer hieronder en we nemen contact met je op! 

Wij hopen je te zien tijdens Hacking Health in Leiden!

 

ZK_Hacking health Leiden v1.png

 

 

 

 

Doe mee aan Hacking Health Leiden op 19,20,21 mei, meld je hier aan!