Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Vergoeding sportarts

Voorbijganger

Ik heb al jaren een basisverzekering, aanvullend 3ster en een sportpolis.

Voorheen zat de sportarts niet in de basisverzekering en werden consulten bij de sportarts 100% vergoedt vanuit de sportpolis. Dit ging niet van het eigen risico af. Sinds dit jaar valt de sportarts onder de basisverzekering. Ik had echter begrepen dat het  aanvullend vanuit de sportpolis nog steeds mogelijk was om zonder doorverwijzing een afspraak te maken en dat dit nog steeds dan ook niet zou meetellen voor het eigen risico. Klopt dit?

 

Met vriendelijke groet

 

Tjeje

Vergoeding sportarts

1 ANTWOORD

Re: Vergoeding sportarts

Webcare

Goedemiddag Tjeje,

 

In 2016 vergoeden wij blessure- of herhalingsconsulten bij een sportarts niet meer uit de Aanvullend Sport verzekering. De vergoeding voor een blessure- of herhalingsconsult komt uit de basisverzekering, als medisch specialistische zorg. Onder het eigen risico kom je dus helaas niet uit.

 

Vergoeding uit de sportpolis is dus niet meer mogelijk. Hierin is nog wel vergoeding voor een sportmedisch onderzoek of een sportkeuring. Indien de sportpolis voor jou overbodig wordt, wil ik deze best met terugwerkende kracht vanaf 1-1-16 van je polis afhalen. Stuur me in dat geval even een privéberichtje met je relatienummer + geboortedatum. Een privéberichtje stuur je, door op mijn naam te klikken.

 

Groetjes, Michiel

Wil jij ook een leuke persoonlijke handtekening? Dit kun je gemakkelijk doen via de instellingen van jouw profiel.