Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Vergoeding psycholoog of psychotherapeut

Nieuwkomer

Goedenavond, Ik wil graag naar een psycholoog psychotherapeut die woont in middelburg, zelf woon ik

nabij Rotterdam, wie weet of dit vergoed wordt, bedankt voor het antwoord.

Vergoeding psycholoog of psychotherapeut

5 ANTWOORDEN

Re: Viersterrenvergoeding.

Medewerker

Hallo @Teddy2015

 

Welkom op de community en goed om te zien dat je er voor gekozen hebt  om je vraag hier te stellen. Gaat het in dezen om de vergoeding van de psycholoog/ psychotherapeut of om het vervoer van Rotterdam? 

Re: Vergoeding psycholoog of psychotherapeut

Bezoeker

Bedoel je deze ZK-pagina?

Zorgzoeker => Vind uw zorgverlener

https://zorgzoeker.zilverenkruis.nl/

In de zorgzoeker vindt u alle zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Heeft u een Basis Exclusief (restitutiepolis) dan bent u volledig vrij om te kiezen naar welke zorgverlener u gaat.

 

Tip: zorg dat je vóóraf duidelijkheid hebt (mail of bel desnoods en neem het gesprek op) omtrent de kosten. Een kennis van mij kreeg na 1 bezoek van 2 uur een factuur van meer dan 1200 euro (<= geen typefout!)!

 

Suc6!

Re: Vergoeding psycholoog of psychotherapeut

Community Manager

@Petro Goede aanvulling, dat is inderdaad de pagina waarop de gecontracteerde zorgverleners terug te vinden zijn. Het is mij (en Michiel) alleen nog niet helemaal duidelijk of het gaat om de vergoeding van de therapie zelf of de reiskosten van Rotterdam naar Middelburg. Dus @Teddy2015, als je een aanvulling hebt kunnen we je het juiste antwoord geven.

Re: Vergoeding psycholoog of psychotherapeut

Nieuwkomer

Ik kwam dit topic tegen en ik heb een soortgelijke vraag. Ik ben momenteel in behandeling bij een psychotherapeut (specialistisch GGZ). Ik woon in Rotterdam, maar mijn behandeling is in Amsterdam. Is het mogelijk om de reiskosten die ik maak (gedeeltelijk) te declareren? Ik ben overigens aanvullend verzekerd.

Re: Vergoeding psycholoog of psychotherapeut

Medewerker

Hallo @Romy88, allereerst van harte welkom bij de community! 

 

Dat is een behoorlijk reis die je moet maken. Of er een vergoeding mogelijk is zal worden beoordeeld door de vervoerslijn. Wanneer er een goedkeuring komt zullen zij gelijk een machtiging op de polis zetten. Deze informatie en het telefoonnummer van de vervoerslijn kun je vinden via de volgende link: Vervoerskosten .