Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.
Highlighted

Vragenlijst tandartsverzekering - ik voldoe er niet aan wat nu?

Nieuwkomer

Ik wil een tandartsverz met 3* maar voldoe niet aan de vragenlijst. Ik weet dat ik dit jaar wel meer dan €500 kwijt ben aan de tandarts. Hoe moet ik dit nu gaan doen?

Vragenlijst tandartsverzekering - ik voldoe er niet aan wat nu?

1 ANTWOORD 1
Highlighted

Re: Tandartsverzekering

Community Manager

@LanaPelania,

Vervelend dat je nu in deze situatie zit, Lana. Je verwacht tandartskosten, maar je kan niet de verzekering afsluiten die je in gedachten hebt. Hoeveel verwacht je (of je tandarts) kwijt te zijn?

 

Voor de tandartsverzekering met 3 en 4 sterren geldt een medische acceptatie. Dat doen we door middel van de vragenlijst. Als blijkt dat er veel zorg nodig is, kunnen wij de tandarts verzekering helaas niet aanbieden. 

 

In alle volledigheid: Er zijn twee uitzonderingen als het gaat over de medische selectie.

Wanneer iemand overstapt maar al gebruik maakt van een vergelijkbare tandartsverzekering, dan vervalt de medische selectie ook. Dit vul je ook in op de vragenlijst / aanvraagformulier. 

Ook zijn er een aantal collectiviteiten waarbij de medische selectie vervalt. Heb je een collectieve verzekering? Dan bekijk ik het even voor je! Of heb je de aanvraag al naar ons verzonden? Dat gaat dan automatisch. 

 

Anders ben ik bang dat ik ook geen ander antwoord voor je heb, Lana. Als je niet aan de vragenlijst voldoet, is de aanvullend tand met 2 sterren de hoogste optie. Daarbij krijg je maximaal 500 euro per jaar vergoed, ook al is dat minder dan dat je verwacht kwijt te zijn. 

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.