Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Nieuwe verpakking Thyrax bezorgt naast fysieke klachten, ook een 'aanslag' op je eigen risico

Nieuwkomer

Mede door de aandacht via de diverse mediakanalen en websites, zijn we ons (meer) bewust van de eventuele bijwerkingen die de nieuwe verpakking met zich mee brengt.

 

Een gevolg voor velen is toch (extra) prikken. Dit gaat van je eigen risico af. Wat vinden jullie daarvan?

 

We hebben er niet voor gekozen om de verpakking te veranderen en zijn niet blij met de bijwerkingen.  Nu moet je extra kosten maken omdat je o.a. extra moet prikken. Hoe kijken jullie daar tegen aan?

 

Ben ook benieuwd wat je ervan vindt. dat je niet van tevoren wordt geinfomeerd dat het gevolgen kan hebben voor je eigen lichaam (en geest).

 

Alvast bedankt.

Nieuwe verpakking Thyrax bezorgt naast fysieke klachten, ook een 'aanslag' op je eigen risico

1 ANTWOORD

Re: Nieuwe verpakking Thyrax bezorgt naast fysieke klachten, ook een 'aanslag' op je eigen risico

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Hey Lou,

 

Goed om te lezen dat je je zorgen uit over dit onderwerp. Ben je zelf gebruiker van het medicijn thyrax? 

 

De fabrikant heeft de verpakking van Thyrax zelf aangepast. Wij hebben daar geen hand in. Door de berichten van meerdere patiënten is er ook een onderzoek gestart over de bijwerkingen. Zowel de fabrikant als Lareb (bureau bijwerkingen geneesmiddelen) voeren een onderzoek uit. Nadeel is wel dat resultaten een aantal maanden op zich zullen laten wachten. 

 

Extra kosten moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarom is het goed dat er grondig onderzoek naar word gedaan en we vertrouwen op de uitkomsten van de fabrikant en Lareb. Uiteraard worden bijwerkingen die vooraf bekend zijn ook gemeld in de bijsluiter, dus vooraf testen is van groot belang.