Highlighted

Mijn ervaringen met het medicijn metoprolol

Gast

Het medicijn METOPROLOL wordt voorgeschreven voor hartfalen, en dient bewaakt te worden door de huisarts of voorschrijver i.v.m. bijwerkingen. Als je naar GOOGLE.DE kijkt en schrijft dan LEBERERKRANKUNGEN DURCH METOPROLOL dan krijg van SANDOZ de fabrikant een heel andere medicijnbeschrijving dan als je op de Nederlandse GOOGLE.NL kijkt. Als ik dan kijk naar mijn eigen persoon, dan is dit medicijn met een natte vinger 10 jaar voorgeschreven. Wat is het vervolg of het ernstige bijverschijnsel? Leverschade en niet zoals de huisarts beweert een Steatosis Hepatitis non alcoholic (een leververvetting) onzin, ik ben vegetariër, drink geen alcohol, gebruik geen vetten! Heb mij uiteindelijk laten verwijzen naar een MDL specialist in UMC Maastricht, nu heb ik een ernstige leverafwijking, waarbij de Gamma GT/ASAT/ALAT hematologisch / bloedonderzoeken dermate slecht zijn dat ik een levercirrose heb. Dus moet ik vrezen voor een levertransplantatie, hoe reageert de huisarts hierop. Wat kan ik nog meer voor uw doen. Wilt uw mijn hele verhaal vervolgen, druk dan op like of reageer! 

Mijn ervaringen met het medicijn metoprolol

7 ANTWOORDEN

Re: Het medicijn METOPROLOL

Gast

Het vervolg van METOPROLOL

Als de voorschrijver of huisarts of specialist niet regelmatig de behoefte controleert dan wordt de lever bewust TOXISCH en spreekt men na jaren van een HEPATO Toxische lever. Natuurlijk wil de reguliere geneeskunde hier niet aan, zo was ik laatst bij de MDL specialist van het UMC Maastricht. Hij haalt mij naar binnen en vroeg wat voor een stapel documenten ik bij mij had, ik verklaarde dit enkel medicijnlijsten van de apotheker van de laatste 10 jaar. Zeker 3 kilo papier lagen voor hem, ik vroeg dokter is het reeël dat ik een diagnose Steatosis Hepatitis krijg als U ziet wat hier aan de hand was de laatste 10 jaar. Hij keek mij aan en was sprakeloos, ik zei dokter ik ben geen dokter maar is het nu aannemelijk dat we hier praten over een Hepato toxische lever (leververgiftiging) hij keek mij aan en was stil. Ik zei tegen hem, ik/wij zouden het kunnen bewijzen met een pathologisch onderzoek van de lever. En dat noemen ze leverbiopt, nu wil dit onderzoek niet omdat mijn vertrouwen in de medici compleet naar de haaien is. Groetjes John geef een like als u meer wilt weten?

Re: Het medicijn METOPROLOL

Gast

Nu schrijft de fabrikant SANDOZ Duitsland over METOPROLOL, controleer het medicijn voortdurend want het kan een Hyperglyceamie veroorzaken, d.w.z. een glucose/suiker aanval met ernstige gevolgen. In mei 2015 zegt mijn omgeving John je ziet niet goed uit ga naar de dokter, mijn vrouw was op het moment niet aanwezig zo moest ik met de auto naar de huisarts 7 km verderop. In een lege wachtkamer viel ik in coma, ik heb na een bepaalde tijd weet niet hoelang mij weer op een stoel getrokken, de huisarts roept mij naar binnen en ik vertel mijn relaas oh zegt ze dan zal ik je glucose/suiker eens meten. Toen zegt ze plots ik kan hem niet meten, ik haal de assistente er even bij, ook niet lukte het lukt. Nou weet ik als je huisarts het niet kan meten dan is hij > 33 en hoger, ik stuur u naar het ziekenhuis en ik vertrok comateus ik kon amper lopen maar zij liet mij gaan met de auto. Ik heb comateus andere weggebruikers in gevaar gebracht, ik zet de auto voor mijn deur en moet dan nog een voettocht van 3 km ondergaan. Op de 1e hulp heb ik aansluitend 5 uren moeten stoeien om mijn leven te behouden, ik had namelijk een glucose/suiker van >59 met een bloeddruk van 240/180. Dit resulteerde in een opname van 5 dagen opname in het ziekenhuis. Nooit meer heeft de huisarts gevraagd hoe is het!

Re: Het medicijn METOPROLOL

Gast

Ik ben dus sinds 2015 een diabetes II patiënt die met 1000 mg Metformine en moet spuiten met 26 E, en dit alles door METOPROLOL. Ik mag vanaf nu elke dag vrezen of mijn voeten of benen eraf geknipt worden. Wilt u een vervolg? Dan geef een like of niet natuurlijk. Groetjes John

Re: Het medicijn METOPROLOL

Medewerker

Beste John,

 

Ik geef dan wel een like, maar om nu te zeggen dat ik het een leuk verhaal vind, gaat mij te ver. Ik ben alleen wel benieuwd hoe dit allemaal verder af gaat lopen en wil daarom je verhaal in ieder geval volgen. Ik ben ook wel benieuwd of je jouw artsen en/ of de fabrikanten nog gaat aanspreken.

 

In ieder geval veel succes.

 

Groet

 

Ron Burgers

Re: Mijn ervaringen met het medicijn metoprolol

Gast

Goedemorgen Ron B.

Het is van de community ook niet de bedoeling leuke verhalen te vertellen, beetje cryptisch vindt je zelf niet. Mijn achterliggende bedoeling is de misstanden in de zorg/reguliere geneeskunde aan het licht te stellen, zodat het leerzaam is voor een ieder om toch weer positief vooruit te blijven kijken. Maar ik kan mij ook voorstellen dat het voor een buitenstaander best wel een zware materie is, maar onze maatschappij en de zorg is ook niet meer simpel te noemen. Ik zal vanavond dieper ingaan op jou like verzoek, en zal mijn verslag leesbaar houden voor ieder lid van de community. Mijn verslag is ook geen klaagschrift van emotie, het is gebasseert op feiten en ondervindingen die ik enkel openlijk bespreekbaar wil maken. Je schrijft verder wat het ene thema met het andere te maken heeft, iedere topic heeft zijn eigen weg, beroepsgeheim, medicijnen, toestemmingsverklaring en iedere topic verdiend zijn eigen richting en verklaring en openheid. Groetjes John

Re: Mijn ervaringen met het medicijn metoprolol

Community Manager

Wat een verhaal zeg John!

 

Dit topic lijkt me een mooie plaats om jouw verhaal te vertellen. Want het is nogal wat, zo te lezen. 

Ik zie je in andere reacties ook een hoop informatie delen. Om zo je medemens (en patiënten in het bijzonder) te helpen en informeren. 

 

Nu weet ik alleen niet zo goed waar je je laatste zin op doelt. Maar ik ben het wel met je eens. Laten we verschillende onderwerpen in verschillende topics houden. Duidelijk en overzichtelijk voor alle lezers. 

 

En net als collega Ron ook van mij een like. Niet omdat het een leuk verhaal is. Maar wel als teken van steun en nieuwsgierigheid. 

Ik ben benieuwd naar het vervolg, fijn dat je daar zo de tijd voor neemt!

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.

Re: Mijn ervaringen met het medicijn metoprolol

Gast

Helaas merk ik met een grote teleurstelling dat ik communiceer met de community manager of medewerkers, maar niet met de doelgroep waar ik op hoopte. Dit vindt ik jammer, misschien is een probleem in het daglicht te zetten te hoog gegrepen voor de leden van de community. Daarom ben ik er van overtuigd, dat ik mijn energie beter aan vragende mensen kan aanbieden! Misschien ben ik op een zijspoor beland, waardoor het verdacht zéér stil is geworden. Het gaat u allen goed,