Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

chemo, bestaling maar geen taxi

 Bewerkt 
Nieuwkomer

September 2014 kreeg ik te horen dat ik kanker had. Zware operaties van 9 uur gehad, week ziekenhuis,  6 weken niets mogen doen. In december zouden de bestralingen beginnen.  Dagelijks. Daarna de chemotherapie.  Ik gebeld met agis om info te krijgen voor een taxi. Werdt er gevraagd of ik niet met een bus kon gaan.....ik ga maar niet schrijven wat ik toen dacht. Omdat toch mijn kuren werden omgedraaid heb ik weer gebeld en gezegd dat ik begin met chemo om de 3 weken en ik deze 4 keer wel met eigen vervoer zou gaan omdat mn man dan mee ging. Ik zou vd taxi gebruik maken als ik de wekelijkse en dagelijkse kuren zou moeten doen. Nuis het zover dat ik elke week chemo krijg. Ik ben al 2 keer vd 12 geweest. Mn moeder rijdt dan mee omdat ik niet in sstaat ben om zelf terug te rijden. Door de medicijnen ben ik versuft. Ik zit daar van 9 uur tm 15 uur. Parkeren is 10 euro ook niet echt weining. Het zkh verwees mij dat ik de taxi nog kon regelen.  Ik gebeld krijg je een niet nadenkende en luisteren persoon aan de lijn. Ik mijn verhaal gedaan kreeg ik gelijk een afwijzing voor een taxi vergoeding.  Ik moest maar met eigen vervoer. Ze dacht dat ik zelf kon rijden en niet het stressen en parkeergeld wilde. Ik nog tig keer uitgelegd dat ik niet kan rijden en elke keer mensenmoet vragen. Ik kreeg een andere dame aan de telefoon. Die zei dat er een afwijzing was en ze een medische verklaring vd arts nodig hadden. Ik zei ik heb KANKER, CHEMO en zo BESTRALINGEN!!!! Weet je wat dat is vroeg ik..... maar ze bleef volhouden. Ik betaal me eigen suf aan maandelijkse premies,had eerst een akkoord bij agis maar helaas is dit overgegaan naar zilveren kruis. Nu een mutsje niet luisterde en gelijk een afwijzing gaf , roepen ze allemaal nee mevrouw u krijgt geen taxi. Halloooooo ik heb geen grieoje hoor!!!! Dus morgen maar een medische verklaring vragen, terwijl zilveren kruis mijn ziektebeeld en behandeling kanzien. Ze moeten dit toch  ook vergoeden of niet. Ze zijn niet goed hier bij zilveren kruis vanavond maar eens kijken of er nog betere verzekeraars zijn. Ik ga dus maar met iemand weer 3 kwartier zelf in de auto, parkeerplek zoeken in de drukte, vele eurootjes uitgeven aan parkeergeld, niet ontspannen mijn kuur in en na 5 uur dat de persoon die ik zover heb gekregen mij naar huis kan rijden en ik mn roes kan uitslapen.  Terwijl ik anders in een taxi stap voor de deur wordt afgezet vh ziekenhuis,  ontspannen de kuur ondergaat , instap na 5 uur en naar huis kan. Ik hoef niemand lastig te vallen verder. Maar neeeee dat mag niet van de dame in kwestie. Mijn dank is groot en wenshaar alle ggezondheid toe zodat ze niet afhankelijk van een zorgverzekeraar wordt.... @$#€!!!!! 

Meer onderwerpen bekijken die zijn gelabeld met:

chemo, bestaling maar geen taxi

1 ANTWOORD

Re: chemo, bestaling maar geen taxi

 Bewerkt 
Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Hey San-1970, excuses voor de late reactie. Ik merk boosheid bij je omdat je je niet gehoord voelt. Ik heb navraag gedaan bij mijn collega's van de vervoerslijn. Zij hebben aangegeven dat ze een beoordeling maken op persoonlijke situatie. 

 

Wanneer eigen vervoer mogelijk is word ervoor gekozen om taxi vervoer niet te vergoeden. Daar word dus onderscheid in gemaakt. 

 

Ik denk dat het goed is om opnieuw in gesprek te gaan, zou je me je relatienummer willen sturen in een privé bericht? Dan ga ik het voor je na.