Ideeën voor Zilveren Kruis

Like ideëen van anderen of plaats je eigen idee over hoe we Zilveren Kruis kunnen verbeteren

Plaats een nieuw idee
 
  • Zilveren Kruis Online

Onze beste schrijvers

Deze auteurs hebben de afgelopen maand de meeste likes verzameld!

Vraag en antwoord

Zilveren Kruis staat open voor jullie ideeën en de ‘Denk Mee’-pagina is dé plek om jouw idee in te dienen of te stemmen op de ideeën van anderen. Om mee te denken log je eerst in op de community. Heb je nog geen account? Maak er dan één aan. Als je ingelogd bent kan je en 'like' geven aan een idee van iemand anders of kan je jouw eigen idee indienen. Geef je idee een goede titel en beschrijf daarna jouw idee zo kort en duidelijk mogelijk zodat iedereen gelijk begrijpt wat je bedoelt. Ideeën met veel likes pakken we het snelst op dus deel goede ideeën vooral met je vrienden!
Je kan al je ideeën indienen. Heb je een goed voorstel om onze producten of diensten te verbeteren? Dan horen we dat graag van je! Heb je een vraag over jouw eigen situatie? Je kunt hierover in gesprek gaan op ons forum. Heb je een vraag of idee over sponsoring? Dan vindt je daarover meer informatie op onze website.
Als je ingelogd bent kan je op de titel van een idee of op de ‘lees meer’-link klikken om op het idee te kunnen reageren. Op deze pagina vindt je de opmerkingen van anderen mensen en kan je onderaan zelf een nieuwe reactie schrijven.
We reageren op alle ingediende ideeën. Dat betekent niet dat we ook alle ingediende ideeën kunnen uitvoeren. Als zorgverzekeraar hebben we te maken met veel andere partijen zoals de overheid, het Zorginstituut Nederland of andere verzekeraars. Sommige ideeën zijn dus makkelijker te realiseren dan andere. We kijken daarnaast ook of jouw idee ook voor meer van onze klanten interessant is en wat de gevolgen zijn voor bijvoorbeeld de premie en andere vergoedingen in ons pakket. Ideeën met veel likes pakken we het snelst op dus deel goede ideeën vooral met je vrienden! Hoe stem ik op een idee? Als je ingelogd bent kan je een ‘like’ geven aan een eerder ingediend idee. Op de ‘Denk mee’-pagina vindt je aan de linkerkant van elk idee een ‘like’-knop. Door hier op te klikken breng je jouw stem uit. Je kan op meerdere ideeën stemmen maar je kan maar één like geven per idee.