0 likes
Opmerkingen
Moderator

Welkom bij de community @TheoKappelhof

Interessant topic breng je in. De wachttijden en gevolgen op de zorgkosten hiervan. 

Ik zie dat je dit onder het kopje 'denk mee' hebt gezet. Heb je een specifiek voorstel of idee - voor ons als zorgverzekeraar? 

Hoe dan ook een mooi onderwerp om over in gesprek te gaan! 

 

Je persoonlijke situatie valt me ook op. Je staat dan al inderdaad een flinke tijd op de wachtlijst. Nu in de vakantie periode zijn de wachttijden over het algemeen ook langer en speelt onderbezetting / aanwezigheid van artsen en ander personeel waarschijnlijk ook een (grotere) rol. Maar hoe dan ook, ik lees dat jij nog steeds op een wachtlijst staat! Hoelang moet je nu nog wachten? 

Heb je al eens gesproken met onze zorgcoaches? Ze kunnen voor je kijken of dat er misschien een ziekenhuis in de buurt is waar je sneller geholpen kan worden! Als je daarover meer zou willen weten, trek even aan de bel! Kijk ook eens op deze pagina: wachtlijstbemiddeling

 

 

Moderator

Hallo @TheoKappelhof

 

Ik ben benieuwd hoe het met je gaat! Heb je misschien al contact gehad met onze zorgcoaches voor wachttijdbemiddeling? Of misschien is de operatie al achter de rug? En zo ja, hoe is het gegaan?

 

De discussie over de indirecte stijging van de zorgkosten door langwachttijden is een interessante. Je geeft zelf al een voorbeeld hoe er door onderbezetting operaties uitgesteld worden. En dat daardoor een probleem ontstond met de houdbaarheid van materiaal dat nodig is. Ik ben nog wel benieuwd of je zelf nog een specifiek voorstel of idee hebt voor ons als zorgverzekeraar? Hoe zouden wij hier iets aan kunnen doen? Of heeft iemand anders een idee?