0 likes
Opmerkingen
Moderator

hallo @Markoleunk,

 

Welkom op de community. Leuk dat je gelijk zo actief bent met posten!

 

Wij hebben inderdaad geen specifieke pakketten voor mannen of gezinnen. Helaas weet ik niet waarom dat zo is. Ik wil wel kijken of ik dit voor je kan uitzoeken. Dan kom ik daar later nog op terug. 

 

Bij ons kun je naast de basisverzekering ook in 2018 kiezen voor aanvullende pakketten met 1 of meer sterren. Het aantal sterren bepaalt de inhoud van je pakket. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider je pakket. Daarnaast hebben nog een aanvullende tandartsverzekering en Extra Vitaal. Tip: in het topic 'Waarom betaal ik mee aan zorg van een ander' staan ook reacties die een beetje met dit onderwerp te maken hebben. Zit bij ons aanbod iets wat past bij jouw zorgbehoefte @Markoleunk? Als we je daarbij nog kunnen helpen, laat het gerust weten!

 

Ik ben nieuwsgierig wat andere mensen van jouw idee vinden. Zijn er mensen die behoefte hebben aan speciale pakketten?  En zo ja, waarom? Of voldoen onze huidige aanvullende pakketten?

 

 

Debutant

Ik weet niet als iedereen meerekent want als mijn oudste zoon straks 18 is betaald hij bijna 400 euro verzekering per maand als het elk jaar zo blijft verhogen. Wat moeten mannen met een zwangerschapspakket.