0 likes

In het overzicht van Mijn ZK staat heel mooi, hoeveel Eigen Risico je nog over hebt. Echter is dit wat er bij ZK binnen is gekomen aan rekeningen. Ik zou het veel beter vinden om in mijn ZK te zien hoeveel ik nog moet betalen van het Eigen Risico. Door bv verbruik Eigen Risico te vernoemen en reeds betaald.

Opmerkingen
Community Manager

Hoi Annzie, 

 

Top dat je met ons meedenkt over verbetering van Mijn Zilveren Kruis! Ik wil even bij je checken of ik goed begrijp wat je bedoelt: 

 

Op dit moment zie je in Mijn Zilveren Kruis een diagram waarin je kunt zien hoeveel van je eigen risico nu verbruikt is en nog over is. Dit is gebaseerd op nota's die wij hebben binnen gekregen en verwerkt. Het kan soms zo zijn dat we al een nota binnen hebben gekregen en verwerkt, maar dat jij als verzekerde de nota van het eigen risico nog niet hebt ontvangen. Jouw voorstel is om in de diagram te laten zien: wat je hebt verbruikt, wat je hebt betaalt en wat je nog moet betalen. Begrijp ik dat goed?

 

Zo ja, dan zal ik je idee neerleggen bij 1 van mijn collega's die zich bezig houdt met de ontwikkeling van mijn Zilveren Kruis. Als ik je toch niet helemaal goed heb begrepen, laat je dit weten?

Community Manager
Status gewijzigd in: In onderzoek
 
Bezoeker

Klopt want als ik in mijn eigen overzicht kijk was mijn eerste gedachten oh ik heb al het eigen risico al betaald. Maar er komt nog een rekening van ruim 150 euro. En dat kan nog wel maanden duren. Dus voor mij als klant is het dus niet overzichtelijk genoeg.

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Hey Annzie, onderaan de hoofdpagina staat het diagram met verbruikt eigen risico in mijn zilveren kruis. Wij vermelden daar de binnen gekomen nota's. Als er een nota binnenkomt duurt het bij ons geen maanden voordat we dat weer aan jou doorberekenen maar wel een aantal dagen. In die tussengelegen periode kan het dus inderdaad lijken of je meer hebt betaalt. 

 

Zou je het voor die tussengelegen periode prettig vinden om daar nog een 3e optie te hebben zodat je ziet dat het nog niet is betaalt? 

Bezoeker

ja dat is wat ik bedoel inderdaad Smiley Vrolijk

 

 

Community Manager

@Annzie Goed dat je dit nog even aangeeft! Zoals Michelle eerder al heeft aangegeven, zal ik het idee neerleggen bij één van onze collega's die gaat over mijn Zilveren Kruis. Wanneer ik meer weet, zal ik het hier posten. 

 

Ondertussen ben ik ook benieuwd wat de andere leden van dit idee vinden. Wil je deze toevoeging graag zien? Stem op het idee en / of plaats een opmerking! 

 

 

Community Manager

@Annzie Ik heb inmiddels een reactie gekregen van mijn collega die bezig is met het vernieuwen en verbeteren van Mijn Zilveren Kruis.

Op dit moment zijn we bezig om in kaart te brengen wat er allemaal anders kan binnen Mijn Zilveren Kruis. De afdeling van mijn collega kijkt naar van alles. Denk aan zaken als navigatie, informatievoorziening en indeling. Jouw wens past dus helemaal binnen dit plaatje en wordt dus ook meegenomen als input in het lopende proces.

Omdat dit een lopend proces is, wat op lange termijn wordt uigevoerd, sluit ik het idee voor nu even af op 'goed idee'.

Maar hoe dan ook is en blijft jullie input zeker welkom!

 

 

Community Manager
Status gewijzigd in: Goed idee
 
Community Manager
Status gewijzigd in: Wordt niet uitgevoerd
 
Voormalig medewerker Zilveren Kruis
Status gewijzigd in: Wordt niet uitgevoerd

Er komen dit jaar nog verschillende verbeteringen in Mijn Zilveren Kruis aan. We willen zo steeds meer informatie op maat laten zien. Het is helaas niet mogelijk om op het declaratieoverzicht zelf het eigen risico te vernoemen en reeds betaald te laten zien.

 

Het declaratieoverzicht is de drager van de financiele boodschap voor de klant. Het is geen document waarop we de laatste stand realtime kunnen weergeven. Daarom willen we dit niet op het declaratieoverzicht zelf aanpassen. Ook zijn we bang dat de toevoeging mogelijk voor meer onduidelijkheid zorgt.