0 likes
Opmerkingen
Debutant

Wat vinden jullie van het idee om vaste klanten te belonen met elk jaar 1 procent korting op je verzekering?

Moderator
Status gewijzigd in: Nieuw

Hallo @Markoleunk,

 

Leuk idee om vaste klanten te belonen. Ik zag jouw idee 2 keer voorbij komen. Daarom heb ik ze samengevoegd tot 1.

 

Ik vermoed dat iedere klant het met jouw idee eens zal zijn. Ik vrees alleen dat Zilveren Kruis failliet zou gaan als we elke klant 1% korting per verzekerd jaar zouden geven... We hebben (gelukkig) veel klanten die ons al jaren trouw zijn. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee!

 

In de zorgverzekeringswereld is het belonen van trouwe klanten niet iets dat vaak voorkomt volgens mij. Ik ga voor je uitzoeken wat onze gedachten hierover zijn. En waarom we het nu niet doen. Ik kom daar graag nog bij je op terug.

Debutant

Zilverenkruis failliet laat me niet lachen. Wat is nou 16 procent van 132 euro 22 euro korting of zo iets. Is dus nog 110 per maand. Ik vind dat nog een behoorlijk bedrag. Daarnaast hebben we ook nog ons eigen risico. Jullie kunnen ook een kleinigheidje sturen. Bijvoorbeeld een kalender of spaarpot voor kinderen. VVV bon noem maar gewoon iets hoeft niet elk jaar maar bijvoorbeeld om de 5 jaar. Kun je 5 jaar de bonussen apart leggen.

 

Moderator
Status gewijzigd in: Nieuw

Ik heb je aanvullende opmerking gelezen @Markoleunk. Helaas heb ik nog geen reactie van mijn collega's die hier over gaan. Daarom blijft een inhoudelijk antwoord langer uit dan ik eigenlijk wil. Maar ik kom er zeker nog op terug. Dat geldt ook voor het andere topic dat je geopend hebt over verschillende pakketten voor verschillende mensen.