0 likes

Goedemiddag, 

Ik heb zojuist de jaarlijkse IB aangifte gedaan en heerlijk gepuzzeld met aftrekbare zorgkosten. Een deel van die kosten kan ik vinden bij zilverenkruis online. Een ander deel moet ik opzoeken in mijn bankgegevens en bonnetjes van apothekers, drogisten, reiskosten, behandelingen in het buitenland enz enz.

 

Wat zou het geweldig zijn om alles in een overzicht te hebben. Natuurlijk kan ik alle bonnetjes, waarvan ik weet dat ze niet vergoed gaan worden, indienen via de app. Dit lijkt me niet zo efficient werken. 

 

Het lijkt mij wel handig om via de app alles te registeren (en ze te labelen) zodat Zilverenkruis weet dat ze niet beoordeeld hoeven te worden, en wij als klant op het eind van het jaar een totaaloverzicht kunnen inzien. 

 

Omdat er toch al zoveel in de app en op zilverenkruis online geregistreerd wordt, zou deze kleine aanvulling het echt helemaal afmaken. 

 

Wat vinden jullie van dit idee? Het zou mijn leven een stuk eenvoudiger maken. 

 

Groeten,

Rene 

Opmerkingen
Community Manager

Hoi @rene_geluk! Allereerst wil ik zeggen: leuk dat je zo actief bent op de community sinds je je hebt aangemeld. Je waardevolle bijdrage blijft niet onopgemerkt :)

 

Hmm, interessant idee, over dat zorgkostenoverzicht! Dus, als ik je goed begrijp, wil je dat de app je (vrijwillig) in staat stelt ook overige zorgkosten hierin vast te leggen -- de kosten die je normaal niet indient en uit eigen zak betaalt -- zodat je o.a. bij de jaarlijkse belastingsaangifte snel klaar bent en altijd grip hebt op je zorguitgaven?

 

En je zou deze feature graag toegevoegd zien omdat je nu op verschillende plekken de aftrekposten moet opzoeken, en dit kost je dan veel tijd. Vat ik 'm zo goed samen, of mis ik wat?

Starter

Hoi goedemiddag @Rogier,

 

Dat is precies wat ik bedoel. 

Community Manager
Status gewijzigd in: Ter beoordeling

Oké, goed om te horen @rene_geluk. Ik ga met dit idee de organisatie in. Dit kan mogelijk even duren. Maar zodra ik meer weet dan hoor je het hier!

Starter

alvast bedankt. 

Community Manager
Status gewijzigd in: Wordt niet uitgevoerd

Hoi @rene_geluk,

 

Ik heb het voorgelegd aan de app-bouwer. Hij vindt je idee goed gevonden. Dus nogmaals dank!

 

Alles overwegende gaat je idee, in ieder geval op korte termijn, niet mee in de komende releases van de app. Sorry!

 

Dit heeft niets te maken met de waarde van je idee. Het heeft te maken met de lange lijst nieuwe app-features die al zijn genomineerd om komend jaar te ontwikkelen en releasen. De Zilveren Kruis-app in zijn huidige vorm staat nog redelijk in de kinderschoenen en heeft nog een flinke inhaalslag te maken op een aantal basisfuncties; updates die uiteraard ook superwaardevol zullen zijn. Daarna ontstaat pas ruimte om de app uit te breiden met extra features. Dit is nu nog niet aan de orde.

 

Komende updates en nieuwe features zullen t.z.t. worden vermeld in de App Store / Play Store en op onze website.

 

Laat dit je niet ontmoedigen om goede ideeën te blijven delen! :)