0 likes
Opmerkingen
Moderator

Hallo @AnneLoes91,

 

Welkom op het forum! Goed dat je jouw idee hier deelt. Ik kan me voorstellen dat je onaangenaam verrast was... Ik ga navragen bij mijn collega's van Mijn Zilveren Kruis of er mogelijkheden zijn om jouw Denk-Mee-idee uit te voeren. Ik kom hier nog op terug!

Moderator

Hallo @AnneLoes91,

 

Ik heb meer informatie van mijn collega's van het team Mijn Zilveren Kruis gekregen.

 

Via Mijn Zilveren Kruis kunnen we geen losse meldingen verzenden. Wel gaan we waarschijnlijk nog in het 1e kwartaal van 2018 de informatie in Mijn Zilveren Kruis laten zien. We laten dan duidelijker zien wat de maximale vergoeding is. Hoeveel je hebt opgemaakt. En wat er nog over is.

 

Dat willen we voor meerdere vergoedingen doen: bijvoorbeeld ook bij de tandartsvergoeding en over het aantal behandelingen fysiotherapie. Het is wel wat lastig omdat er een aantal factoren een rol spelen. Bijvoorbeeld of je jonger of ouder dan 18 jaar bent. Of je alleen een basisverzekering of ook een aanvullende verzekering hebt. En of er een collectiviteit is met speciale voorwaarden. Dat moeten we alleen in onze technische systemen goed inregelen. Wat we ontwikkelen moet dus eerst heel goed getest worden voor we het live gaan zetten. Hiervoor dus nog even geduld.

 

Verder ben ik ook aan het uitzoeken of het we misschien wel via e-mail een melding kunnen sturen als een maximale vergoeding bereikt is. Bijvoorbeeld direct nadat een declaratie is verwerkt. Deze vraag ligt nu bij 1 van mijn collega's. Ik heb echt geen idee of dat technisch gezien kan. Dus ik kom hier graag volgende week nog op terug!

Moderator
Status gewijzigd in: Ter beoordeling