0 likes

Als ik ingelogd ben, kom ik bij de vergoedingen het volgende tegen:

"U heeft een aanvullende- of tandartsverzekering afgesloten. Hier vindt u een overzicht van uw maximale vergoedingen voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, orthodontie (tot 18 jaar) en de tandarts. Zo weet u hoeveel u dit jaar al gedeclareerd heeft en waar u nog recht op heeft."

 

Erg handig natuurlijk! Maar waarom is in dit overzicht niet mijn restant vergoeding van fysiotherapie opgenomen? Deze valt ook onder mijn aanvullende verzekering.

In het declaratieoverzicht kan ik natuurlijk wel zien welke vergoedingen zijn ingediend op dit gebied, maar het zou handig zijn als dit ook opgenomen zou zijn in het overzicht bij de rest.

Opmerkingen
Community Manager
Status gewijzigd in: Ter beoordeling

Hallo @Jet1985
Zoals je misschien ziet heb ik je topic verplaatst naar ons denk mee onderdeel. Je doet namelijk een heel concreet voorstel voor Mijn Zilveren Kruis. Hier kunnen we verder in gesprek gaan over dit voorstel. Andere leden kunnen meepraten en een stem geven. En krijg je status updates. 

 

Het klopt dat het binnen Mijn Zilveren Kruis mogelijk is om een overzicht van maximale vergoedingen terug te vinden van een aantal soorten zorg. Zoals brillen en tandartskosten. Hier hebben we ook denk mee ideeën over gehad, zoals deze: Overzicht resterende tandartsvergoeding

 

Fysiotherapie is ook één van de vergoedingen die we graag willen weergeven op deze manier. Systeemtechnisch is het wel een stuk ingewikkelder. Met name omdat de vergoeding ook een stuk ingewikkelder is, met verschillende soorten vergoedingen uit verschillende verzekeringen. 

 

Omdat we intern nu kijken naar deze mogelijkheid, is de status van dit idee nu 'ter beoordeling'. Wanneer er nieuwe informatie is, plaatsen we dit hier. 

Bezoeker

Dank je wel, Eva.

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Statusupdate:

We willen dit nog graag verwezenlijken. Maar gezien de technische uitdaging (backoffice-systemen moeten gekoppeld worden) kan het helaas nog wel tot volgend jaar duren voor het mogelijk is om het restant van de vergoeding van fysiotherapie te kunnen laten zien.

Debutant

Wij zijn sinds dit jaar bj Zilveren Kruis en dit vind ik wel een groot gemis. Bij vgz kun je in de app heel duidelijk zien hoeveel fysiotherapie behandelingen je al gebruikt hebt en hoeveel je er nog hebt. Het zou heel fijn zijn als Zilveren Kruis dit ook in de app mogelijk maakt. 

Community Manager

Hoi @JufD,

 

Allereerst van harte welkom op onze community. Goed dat je hier melding maakt van het feit dat je graag de voortgang van jouw vergoeding in de app wil zien. Ik ga het signaal doorgeven aan mijn collega's. Wanneer ik een update heb, dan laat ik het weten.