0 likes

Ik snurk en dat staat vast.... Ik snurk en ik wordt 5 x per nacht wakker of wakker gemaakt... Dat staat vast. Dat is zowel lastig als vermoeiend dat staat vast.. Echter door mij en mijn familie... niet door een arts.

Een MRA beugel helpt en kost om en nabij de €600,=  Als ik de procedure volg ga ik naar de huisarts, verwijst hij mij naar de KNO arts, die verwijst mij naar een slaap of apneu centrum. Dat kost mij als ondernemer 4 uur en de specialisten kosten dat ook.. dus is de kostprijs vooraf 8 uur X 125 euro  is duurder dan het vervaardigen .. Dus mijn idee... delegeer dit aan de tandarst, en maak het simpeler...

Opmerkingen
Community Manager

Hoi Tjeerd, 

Bedankt voor het aanmaken van dit denk mee idee! Mooie gedachtegang, kunnen we het proces aanpassen zodat het sneller en goedkoper kan? 

Goede vraag, die ik daarom meteen heb uitgezet bij onze beleidsmakers. Dan hebben we daarna meteen wat meer informatie over dit hele MRA proces, zodat we ook wat beter verder met elkaar in gesprek kunnen. Weet dus dan een meer inhoudelijke reactie volgt! 

Community Manager

Ik heb inmiddels een terugkoppeling Tjeerd. 

Heb gesproken met onze beleidsmaker met betrekking tot dit onderwerp. Dit is zeker iets wat ze op de agenda wil zetten, wanneer de MRA beugel en het beleid weer besproken wordt. Dan neemt ze ook jouw suggesties en ideeën ook mee Tjeerd! 

 

Het beleid voor 2017 is op dit moment al een tijd vastgelegd en akkoord bevonden door meerdere partijen. Het gevolg hiervan is dat het beleid voor nu (dit jaar) vaststaat.  

 

Omdat dit iets is waar wel een periode overheen kan gaan, laat ik dit denk mee idee ook nog even open staan op 'meer reacties nodig', totdat ik wat meer concrete informatie heb over wanneer dit besproken gaat worden. Met de oproep en mogelijkheid voor iedereen om zijn of haar verhalen en suggesties hieraan toe te voegen. Zodat ze tegen die tijd allemaal meegenomen kunnen worden! 

Community Manager
Status gewijzigd in: Meer reacties nodig