Is het mogelijk te maken om vijf jaar zorgkosten in te kijken op de "Mijn Zilveren Kruis" account.

 

A. van der Doef

Opmerkingen
Community Manager

@avanderdoef1939 Bedankt voor je idee. Kan je me aangeven waarom je dit graag zou willen zien in Mijn Zilveren Kruis?

Ik vraag om vijf jaar terug zorgkosten inzage omdat veel behandelingen na vijf jaar herhaald moeten worden. Zodoende heb ik een terugblik op behandelingen die voor herhaling of controle aan de beurt zijn. Denk hieraan bij het vernieuwen van een kustgebit, bril enz.

Community Manager

@avanderdoef1939 Begrijpelijk dat je meer wil zien. Op dit moment valt er 3 jaar terug te zien en we gaan er zeker naar kijken om dit op te rekken naar 5 jaar. Op de korte termijn heb je daar alleen niet veel aan. Het beste is om tot de tijd dat het online in te zien is, even contact op te nemen met de klantenservice. Die kunnen verder terugkijken dan 3 jaar.

 

 

Community Manager
Status gewijzigd in: In ontwikkeling
 
Voormalig medewerker Zilveren Kruis
Status gewijzigd in: Uitgevoerd

Hallo @avanderdoef1939 

Ik weet niet of je het misschien al gezien hebt: de periode waarop je de declaratieoverzichten kunt inzien, is aangepast. Je kunt nu je declaratieoverzichten tot 5 jaar terug inzien. Dus mocht je nog nota's van 2013 willen inzien, dan kan dat nu. Ik zet jouw idee daarom op 'uitgevoerd'. Er zijn meer vernieuwingen in Mijn Zilveren Kruis. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.