Incasso automatisch en eigen risico via acceptgiro betalen is een meer gevraagd item, maar nog niet mogelijk bij ZK. Juist omdat je de inincassodatum van je premie zelf kunt bepalen, zou het ook ook prettig zijn om de incasso datum van het eigen risico zelf te kunnen bepalen. Dat kan alleen als je voor dat laatste een acceptgiro ontvangt, die je vervolgens kunt overmaken op de datum, die je zelf het beste uitkomt. Ik ben het dus volledig met andere verzerden, die hier om vragen

Opmerkingen
Medewerker

Goedemiddag Benboulonois,

 

Wat leuk dat je dit via de community onder de aandacht brengt. We hebben hier al eerder over gesproken. Ik stuur je even een link toe van dat gesprek zodat je weet wat hier de plannen over zijn. 

https://forum.zilverenkruis.nl/t5/Eigen-risico-en-premie/Betalings-systemen/m-p/13059

 

Is dit waar je naar op zoek bent?

 

Hartelijke groet, Judith

Medewerker
Status gewijzigd in: Nieuw
 
Medewerker
Status gewijzigd in: Wordt niet uitgevoerd

Helaas is deze wens technisch gezien nog niet mogelijk. Via onze systemen kun je alleen betalen per accept giro of via automatische incasso. Het lostrekken van het betalen van het eigen risico per accept giro kan helaas niet.

 

We ontwikkelen wel de mogelijkheid om met Ideal te betalen. Ook als je met automatische incasso betaalt. Daar komt een handige knop voor die je direct naar Ideal stuurt.


Verder gaan we het mogelijk maken om 1 malig de betaling van een factuur uit te stellen tot later in de maand.

De planning voor livegang is 1e kwartaal 2018.