0 likes
Opmerkingen
Moderator
Moderator

Hallo @Gerda63,

 

Bedankt voor het delen van jouw idee. Ik ga het voorleggen aan één van onze interne experts en kom dan met een inhoudelijke reactie.

 

Er is een op dit moment een andere idee op de community dat gaat over het belonen van gezond leven. Ik ben benieuwd hoe jij daar over denkt. Dit idee kun je hier vinden: Drastische kostenvermindering door werkelijk gezond te leven

 

Groet,

 

Jan 

 

Moderator
Moderator
Status gewijzigd in: In onderzoek
 
Top bijdrager

Prima van dat sporten en bewegen, maar als je dat inmiddels niet meer kunt zit je mooi, hoe kan ik dan aftrek van mijn premie krijgen.

 

En al die anderen met mij die dat zeker niet meer kunnen

 

Klink erg akelig als je al zo beperkt bent

Moderator

@Colliore Je hebt zeker een punt. Wat doe je dan voor de mensen die wel willen bewegen, maar die om medische redenen niet kunnen? Hoe zou je deze groep ook kunnen betrekken? 
@Gerda63 en de andere leden: Hebben jullie hier nog ideeën over? 

Top bijdrager

Ik zal nog even aangeven dat mijn man zo veel wandelt dat die geen premie meer hoeft te betalen.

Gelukkig is hij niet bij het zilveren kruis verzekerd, kortom ik ben het helemaal niet eens met dit idee.

 

 

Rokers aanpakken lijkt me beter

Community Manager
Status gewijzigd in: Ter beoordeling
 
Moderator
Moderator

@Gerda63 wij zijn onlangs een pilot gestart in de regio Rotterdam dat heel erg lijkt op jouw idee. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op 'een dagje dierentuin' door te lopen en doelen te behalen. Er zijn nog meer onderdelen waar je gebruik van kunt maken. Hier lees je meer over dit initiatief: actify 

Ik zet jouw idee daarom op 'in ontwikkeling'. 

 

Groet,

 

Jan 

Moderator
Moderator
Status gewijzigd in: In ontwikkeling
 
Cadet

Hallo Jan,

Ik ben erg benieuwd hoe dit zich gaat ontplooien. De link die verwijst naar actify, zie bericht hierboven, ziet er mooi en aantrekkelijk uit. Dit moet toch ook in op meerdere plaatsen te realiseren zijn?  Ik snap ook heel goed dat niet iedereen het met dit idee eens is, want hoe bereik je een zo groot mogelijke groep mensen, die daar wat mee kan?

Moderator

Bedankt voor je reactie en compliment over hoe actify eruit ziet! Hoe bedoel je jouw vraag over een groot mogelijke groep bereiken precies Gerda?