0 likes

Eenmaal ingelogd kan men kennelijk niet meer terug zonder weer opnieuw in te loggen.

 

Maar op de Homepagina staat "Uw laatste berichten van ..-..-2018" U zou dit kunnen vervangen met "U heeft ongelezen berichten" geef hierop eventueel aan hoeveel ongelezen berichten er in de berichtenbox staan (zie voorbeeld).

Haal aub die link naar de pdf (het laatste bericht) weg. Dus alleen een link naar "Bekijk ontvangen berichten" De ongelezen berichten in de berichtenbox kunnen dan eventueel vet worden weergegeven.

Het geeft veel verwarring en onlogische handelingen. Berichten die kort ervoor zijn gepost, worden dan namelijk ook gelijk gezien.

Alvast bedankt voor uw  medewerking.

Opmerkingen
Voormalig medewerker Zilveren Kruis
Status gewijzigd in: Nieuw

Welkom op de community @hjean. Wat goed dat je mee wil denken en met suggesties komt! Ik geef je idee door aan het team van Mijn Zilveren Kruis. Ik laat je nog weten wat zij van jouw idee vinden. En of zij misschien nog aanvullende vragen hebben. Als je nog meer suggesties, wensen of verbeterpunten hebt, deel ze gerust! Dan leg ik voor aan mijn collega's.

Voormalig medewerker Zilveren Kruis
Status gewijzigd in: Wordt niet uitgevoerd

Ik heb je wens besproken met mijn collega's van Mijn Zilveren Kruis @hjean. Zij geven aan dat het op zich een goed idee is. We hebben voor de huidige opzet gekozen op basis van data en de feedback die wij over dit onderwerp hebben gekregen.

 

Technisch gezien is het niet zo eenvoudig om jouw idee uit te voeren

Dit komt door de manier waarop de bijbehorende documenten in onze systemen opslaan. Gecombineerd met de wijze waarop wij de documenten nu tonen in Mijn Zilveren Kruis. Je idee komt wel op de wensenlijst. Maar we verwachten niet dat het dit jaar al uitgevoerd kan worden. Daarom zet ik dit idee voor nu even op 'wordt niet uitgevoerd'.