0 likes

Het zou fantastisch zijn als "zilveren kruis" de app "blokje om" beschikbaar houdt.

Opmerkingen
Debutant
Al jaren ben ik klant van "zilveren kruis" en gebruikte ik de app: "blokje om" van Agis. Niet dagelijks, maar wel met enige regelmaat en plezier. Nu is Agis samen gegaan met "Zilveren kruis" en de app wordt niet meer ondersteunt. Ik zie geen goede alternatieven voor deze app.
Alle voordelen waren:
-instellen hoe lang je wilt wandelen (10 minuten kan ook)
-route wordt vooraf voor je berekend en uitgestippeld, zodat je steeds weer wat anders loopt.
-als je de route niet leuk vindt, kan je een andere route uitkiezen.
Een super app!
Ik zou het fantastisch vinden als "Zilveren kruis" dit beschikbaar houdt.
Community Manager
Community Manager

Hallo Ed,

 

Bedankt voor jouw idee over de 'blokje om' app. Ik heb jouw topic overgezet naar 'Denk Mee' omdat het gaat om een nieuw idee. De vraag over de app leggen wij nu neer bij een interne expert die hier meer over weet. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord op jouw idee.

 

Groet,

 

Jan 

Webcare

Beste Ed,

 

Fijn om te zien dat je onze "Blokje om" app nog steeds graag gebruikt en de unieke mogelijkheden van die app waardeert!

 

Na het samengaan van Agis met Zilveren Kruis willen we de apps niet langer aanbieden onder het Agis merk. Daarom is de app nu uit de appstores gehaald. Zolang je de app op je telefoon hebt kun je hem blijven gebruiken. Opnieuw installeren op een andere telefoon is niet meer mogelijk.

 

We hebben ons natuurlijk wel afgevraagd of we Agis apps van een Zilveren Kruis jasje gingen voorzien. Dat vonden we te duur. Want, om eerlijk te zijn, je bent een van de weinige actieve gebruikers van "Blokje om". Wij investeren liever in apps die heel veel klanten gebruiken, zoals de Declaratie-app en de Vakantiedokter.

 

Ik heb nog even met je meegezocht naar een app met dezelfde mogelijkheden, maar tevergeefs. Toch zie ik nog een mogelijk lichtpuntje. We hebben met de oorspronkelijke bouwer van de app, het bedrijf Punch uit Amsterdam, een afspraak gemaakt. Zij hebben van ons het eigendom van de app teruggekregen. Zij kunnen nu de app zelf terugbrengen in de appstores. Ik heb de vraag nog bij ze uitstaan of en wanneer ze dat gaan doen. Ik houd je daarvan op de hoogte.

 

Hartelijke groet,

Jeroen

Community Manager
Community Manager
Status gewijzigd in: Afgewezen
 
Community Manager
Status gewijzigd in: Wordt niet uitgevoerd
 
Community Manager

@EdB,

Het is even geleden, maar ik kwam dit denk mee idee tegen en vroeg me af of de app inmiddels op een andere manier beschikbaar is. 

Ik heb even via Google rondgekeken en kwam op deze pagina: Pinch Blokje Om

Is dit inderdaad (ongeveer) dezelfde app? Misschien heb je er wat aan!

Of heb je inmiddels al een andere soortgelijke app gevonden? Misschien leuk om te delen hier. 

Debutant

Ik heb last van etalagebeen. Veel bewegen is het motief! Ben sinds kort bij een fysiotherapeut. Die wees mij op de app "blokje om" die zij zelf ook voor vakantiedoeleinden vaak gebruikte. Deze app is echter niet meer te vinden, wel een voor Iphone en Ipad van Pinch Blokje Om. De kritieken daarop zijn niet erg positief, en bovendien heb ik niets van Apple.

Ik heb een app als deze hard nodig om systematisch en regelmatig mijn juiste aantal meters te lopen. Ik zou het BUITENGEWOON op prijs stellen als Zilveren Kruis Achmea (hele gezin is lid, mét aanvullende verzekeringen!- deze app reactiveert, en het veranderen van de naam AG in Achmea is voor een getrainde programmeur een peduleschilletje. Maar waarom zou je?

 

Debutant

Wat is trouwens dat Zilveren Kruis jasje waar Jeroen van webcare het over heeft? Als dat te duur is, waarom dan zo'n goede app niet gewoon handhaven? Hoef je geen kosten voor te maken.

Medewerker

Hallo @Martin Kessels welkom op de community!

 

Ik denk dat Jeroen bedoelt dat de app dan omgezet zou moeten worden naar de huisstijl van Zilveren Kruis. We hebben ervoor gekozen om dat niet te doen.

 

Misschien is Activy iets voor jou? Actify is een initiatief van Zilveren Kruis. Actify inspireert en motiveert om met leuke, kleine stappen een gezonde leefstijl in te passen in jouw leven. Bovendien helpt Actify bij het volhouden van gezonde gewoontes. Misschien heb je een mobiele telefoon? Koppel dan je mobiele telefoon als stappenteller aan Actify en start jouw Stappen Challenge. Ondertussen ontgrendel je nieuwe challenges en spaar je voor kortingkaartjes. Helpt dat je misschien om wat meer in beweging te komen? En heb je al gekeken naar de app 'pinch blokje om' waar mijn collega Eva al naar verwees?