Vergoeding daglichtlamp

Nieuwkomer

mijn man heeft nog 40 % zicht heeft hij recht op vergoeding voor een daglicht lamp?

Vergoeding daglichtlamp

3 ANTWOORDEN

Re: vergoeding daglichtlamp

Community Manager

@buit Welkom, leuk dat je een account hebt gemaakt. 

 

Je vraagt je af hoe het zit met de vergoeding voor een daglichtlamp. Helaas is er geen vergoeding mogelijk uit de verzekering. De daglichtlamp staat op het lijstje met hulpmiddelen die geen vergoeding kennen. 

 

Lampen worden ook wel eens gebruikt als hulpmiddel bij lichttherapie. Ook middels deze weg is er geen vergoeding voor de afschaf van de lamp.

 

Weten jullie al waar jullie de lamp aanschaffen? 
Als verzekerde van Zilveren Kruis is het wel mogelijk om korting te krijgen bij Vegro en Medipoint. 

Wil je daar meer over weten? Bekijk dan eens deze link.

 

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.

Re: Vergoeding daglichtlamp

Starter

Link verwijst naar andere artikelen. Ik ben op zoek naar lichttherapielampen met korting, aangezien er geen vergoeding voor bestaat, ook niet via aanvullende verzekering. Wel voor bewezen onzin als homeopathie e.d. Jammer!

Re: Vergoeding daglichtlamp

Community Manager

@TanjaSamojlenko

Bedankt voor je bericht. Vervelend dat je de juiste informatie niet kan vinden via de link.

De link gaat naar de Zilverkorting pagina. Daar staan inderdaad allemaal artikelen waar korting op wordt gegeven, maar geen daglichtlamp. Een korting die er wel tussen staat is "Hulpmiddelen huren of kopen bij Vegro". Met bijvoorbeeld 20% korting bij het kopen van hulpmiddelen in de webshop of gratis huren voor een aantal weken. Dit is denk ik de juiste plek voor je. Ik heb net op de website van de Vegro gekeken, daar verkopen ze 2 daglichtlampen. 

 

De hulpmiddelen via Medipoint staan nu allemaal los op de Zilverkorting pagina.

 

Kom je zo verder Tanja? Zijn dit de lampen die je in gedachten had?

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.