Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.
Highlighted

Resultaten laboratoriumonderzoek niet ontvangen wel rekening gehad

Voorbijganger

En nu ik toch ben aangemeld op dit forum: ik heb een declaratieoverzicht gekregen waar bepaalde kosten op stonden voor laboratoriumonderzoek. Nu heb ik dit onderzoek wel aangevraagd, maar het resultaat van het onderzoek heb ik nooit ontvangen. Ik heb dan ook niet zo'n zin om hiervoor te betalen. Kan dit nog geregeld worden? Anders annuleer ik de automatische incasso.

Resultaten laboratoriumonderzoek niet ontvangen wel rekening gehad

2 ANTWOORDEN 2

Re: Resultaten laboratoriumonderzoek niet ontvangen wel rekening gehad

Community Manager

Goedemorgen @AMSBottino

 

Vreemd dat je nooit een uitslag hebt gekregen van het laboratorium onderzoek. Het laboratorium onderzoek heeft plaatsgevonden en er zijn dus kosten gemaakt bij het onderzoek. Uiteindelijk is de huisarts of specialist degene die de uitslag aan jou terugkoppelt of jij moet zelf contact opnemen met de huisarts of specialist om na te gaan of de uitslag goed is bevonden. De zorgkosten zijn bij ons ingediend en wij hebben de zorgkosten betaald aan de zorgverlener. Als jouw eigen risico nog niet volledig was betaald, brengen wij de kosten bij jou in rekening. 

 

Groetjes,

Jasper

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.
Highlighted

Re: Resultaten laboratoriumonderzoek niet ontvangen wel rekening gehad

Voorbijganger

Duidelijk, had ook niet anders verwacht.