een onwijs hoge onverwachte eigen risico nav een ongeluk welke ik niet kan betalen.

Nieuwkomer

Geachte heer/mevrouw,

 

Ik zit in de bijstand en daardoor had ik de eigen risico maximaal verhoogt met de gedachten dat als ik naar ziekenhuis ga (wat ik toch al zelden doe) dat het niet onder eigen risico valt en dus in principe gezond genoeg ben waardoor ik minimaal van een bepaalde zorg gebruik maak! Helaas ivm een ongeluk is er VOOR mij 112 gebeld en er is ambulance gekomen waardoor ik alsnog een acceptgiro heb gekregen voor ambulans kosten welke onwijs hoog zijn welke ik uiteraard niet kan betalen met mijn minimum inkomen (bijstand). Het is nu wel een feit dat ik ondanks de situatie de acceptgiro moet betalen waarbij ik nu de 1ste betalingsherinnering heb mogen ontvangen. Nu heb ik ook begrepen dat ik het nergens kan verhalen en dit zijn puur kosten voor de ambulance welke ik op zicht niet eens zou roepen had ik geweten dat ik het zelf moest betalen. Dan zou ik gewoon wachten tot ik doodga ofzo want in plaats van zo een absurde rekening te moeten betalen welke is ontstaan door iets wat ik niet in eigen handen had, zou ik het zelf oplossen en vervoer regelen al was ik daartoe niet in staat. Maar dus heb nu 1ste herinnering van een factuur welke ik niet kan betalen met mijn bijstand inkomen en stel ik jullie de vraag hoe ik dit probleem kan oplossen? Ik heb inmiddels ook al begrepen dat het nergens te verhalen is dus wat stellen jullie voor?

 

In afwachting op uw reactie,

 

Ekrem Unnu

Meer onderwerpen bekijken die zijn gelabeld met:

een onwijs hoge onverwachte eigen risico nav een ongeluk welke ik niet kan betalen.

1 ANTWOORD

Re: een onwijs hoge onverwachte eigen risico nav een ongeluk welke ik niet kan betalen.

Moderator

Goedemiddag Ekrem Unnu, allereerst wil ik je graag vragen hoe het met je gaat naar aanleiding van dat ongeluk? Ik hoop dat alles goed met je gaat!

 

Ik lees in je vraag dat je graag een oplossing wilt voor de rekening die je nu hebt gekregen omdat deze te hoog is om in een keer te betalen. Gelukkig bieden we daar een mogelijkheid voor. Je kunt namelijk bij ons een betalingsregeling afsluiten. Via zk.nl/betalingsregeling vind je alle informatie en kun je ook direct, door in te loggen met je DigiD, een betalingsregeling aanvragen.

 

Mocht je toch nog vragen hebben, laat je het even weten?