Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Maandpremie niet afgeschreven!!

Verwijderde account
Niet van toepassing

Hallo, ik zie dat de maandpremie nog niet is afgeschreven van mijn rekenening!, staat bij de bank ook nog niks vermedl bij ingeplande automatische incasso's!. Ben per 1 januari 2017 verzekerd bij Zilveren kruis mag hopen dat we per 1 januari 2017 toch wel verzekerd zijn dan?.,

Maandpremie niet afgeschreven!!

OPGELOST
3 ANTWOORDEN 3

Re: Maandpremie niet afgeschreven!!

Medewerker

Hoi @Verwijderde account

 

Bedankt en welkom bij Zilveren Kruis en natuurlijk voor je aanmelding!

 

Wanneer wij aanmeldingen in de "2e helft" van december ontvangen dan vindt de eerst incasso iets later plaats. Dit kan zijn begin januari, omdat de betaalopdrachten dan al zijn doorgezet. Wanneer je wilt dat wij nagaan of je polis actief is en je hiermee kunnen geruststellen stuur dan gerust een privébericht! Overigens kun je ook even kijken of alles goed is gegaan door in te loggen met je DigiD op Mijn Zilveren Kruis.

 

Hartelijke groet,

Vind je een bericht leuk en wil je graag je waardering geven? Dit kan door op de Like button te klikken onderaan het bericht.

Re: Maandpremie niet afgeschreven!!

Verwijderde account
Niet van toepassing

Hallo Aaron,

Bedankt voor de reactie.

Ik heb hier het polisblad en die gaat in op 1-1-2017 dus dat is wel goed.

Dus de incasso wacht ik dan wel af, zal dan wel begin Januari gebeuren.

 

Groeten,

Ben

Re: Maandpremie niet afgeschreven!!

Starter

Geachte heer / mevrouw,

Ik ben een client, en was ik in voerg jaar op optimaal aanvullend 3, Sinds jaarwisseling veranderde ik mijn optimaal naar optimaal 1 dat bedoelt dat ik (112,16) in plaats van (122,) betaal,bovendien woon ik op uitkering dus de gemeenten betaalt voor u automatisch elke 27 van de maand.

Wat er gebuerd is dat Zilveren Kruis een acceptgiro van Januari aan mij heeft opgestuurd dat ik dit bedrag (224,32) voor mijn vrouw en ik ook moet betalen, hoewel dit bedraag automatisch is geincasseerd door de gemeenten op 27 Januari, ik heb uw collega gebeld en ik heb hem over uw fout uitgelegen, en hij heeft zijn excuses aangebied en heeft mij verzekeerd dat zij degelijk fout in de toekomst zullen voorkomen, maar gisteren ontvangte ik nog een brief met acceptgiro over maan Februari dat ik ook dit bedrag betalen moet, verder dat ik dit bedrag voor twee maanden niet betaald heeft !

Wat is er gebeurd, ik vind dat echt irritant.

Volgens mij Zilveren Kruis heeft een vregissing gemaakt,Daarom wil ik graag iemand van de financiele afdeleling mijn probleem oplossen.

Opmerking : Ik heb alle overzichten van de gemeente voor maand Jan. waarin ik dit bedrag naar u heeft betaald. 

Mijn gegevens :

Ahmed Al-Alaaq

Geboortedatum : 4 Okt.1981

Ik hoop spoedig iets van u te vernemen.

Bij voorbaat dank u wel en met vriendelijke groeten.

Ahmed Al-Alaaq

9 Feb. 2017