Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

Open dag van zorg- en welzijnsinstellingen op 15 maart 2014

 Bewerkt 
Community Manager
Open dag van zorg- en welzijnsinstellingen op 15 maart 2014

Van 10 tot en met 15 maart 2014 wordt de tweede Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Een week waarin iedereen kan komen kijken hoe de zorg en welzijn écht werkt om zo met eigen ogen te ervaren wat voor fantastisch werk er in deze sector gedaan wordt.

Wil je wel eens binnen kijken bij het verzorgingshuis of de zorgboerderij bij jou in de buurt? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste technische snufjes in een groot ziekenhuis? Of vraag je je af of het leuk is om aan de slag te gaan in de zorg- of welzijnssector? Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn kun je het allemaal zien, horen en ervaren.

Duizenden zorg- en welzijnorganisaties in het hele land openen die week hun deuren. Omdat ze trots zijn op het werk dat ze doen, dus kom kijken in het hart van zorg en welzijn en neem je familie en vrienden mee. Hier staan alle deelnemende locaties en openingstijden.

Iemand van plan ergens naar toe te gaan? Of zijn er mensen die bij een instelling werken en graag mensen uitnodigen om langs te komen? Deel het op ons forum.

Download ook de app ‘Zo Werkt Zorg’ in de Google Play Store of in de Appstore zodat je overal kunt kijken waar je langs kunt gaan.

Meer onderwerpen bekijken die zijn gelabeld met:

Open dag van zorg- en welzijnsinstellingen op 15 maart 2014

1 ANTWOORD

Re: Open dag van zorg- en welzijnsinstellingen op 15 maart 2014

 Bewerkt 
Community Manager

Wij doen ook mee aan de open dag! Onze open dag is op donderdag 13 maart 2014.
Iedereen is van harte welkom.