Vergoeding LTO3

Nieuwkomer

Hallo,

 

Ik zou graag willen weten of er een vergoeding is voor LTO3 capsules. Dit zijn natuurlijke capsules die ook gebruik kunnen worden voor kinderen met Adhd en concentratiestoornis. Ik heb een aanvullend 3* en restitutiepolis. Betreft mijn zoon van 14. 

Vergoeding LTO3

6 ANTWOORDEN 6

Re: Vergoeding LTO3

Medewerker

Hey Uzeyir,

 

Voor de vergoeding van LTO3 capsules moet ik je helaas teleurstellen. Er is in geen enkel pakket die wij aanbieden een vergoeding opgenomen voor deze capsules. Er zijn zoals voor jou denk ik wel bekend veel andere medicijnen voor ADHD en concentratiestoornissen, echter hebben deze een hele andere samenstelling. Toch wel even nieuwsgierig hoe deze natuurlijke variant LTO3 werkt op jou zoon. Merken jouw zoon hier veel verschil in? Of zijn jullie is deze vraag ter info, om een weloverwogen keuze te maken? 

 

Groetjes, 

 

Vind je een bericht leuk en wil je graag je waardering geven? Dit kan door op de Like button te klikken onderaan het bericht.

Vergoeding 2017 voor ADHD medicatie LTO3

Nieuwkomer

Ik zou graag willen weten of er een vergoeding is voor LTO3 capsules in 2017.

Dit zijn natuurlijke capsules die vaak gebruikt worden voor kinderen met Adhd en concentratiestoornis.

 

We hebben dit middel al 3 maanden met succes gebruikt en willen er mee verder gaan. 

De pillen heb ik via https://www.smartvital.eu/ ingekocht met de kortingscode 7eecad maar vraag me af of deze door jullie wordt vergoed?

 

Ik heb een aanvullend 3* polis.

Het betreft voor mijn zoon van 11 jaar. 

 

Re: Vergoeding 2017 voor ADHD medicatie LTO3

Community Manager

Hoi Roly,

Begrijpelijk dat je even de check doet of dit vergoed wordt voor je zoon. Ik moet je helaas teleurstellen. Voor LTO3 is er geen vergoeding uit de basisverzekering en ook niet vanuit onze aanvullende verzekering. 

 

Ik heb je reactie in een ander topic gezet. Zoals je ziet stelde Uzeyir eerder dezelfde vraag. 

Vind je het leuk om berichten te lezen maar wil je graag meer? Als je lid wordt kun je optimaal gebruik maken van de community.

Re: Vergoeding LTO3

Nieuwkomer

Met de volgende code: 98623c kan LTO3 met 5 euro korting besteld worden.

 

Met vriendelijke groet

Re: Vergoeding LTO3

Nieuwkomer

Hallo,

 

We zijn ondertussen al weer 2 jaar verder en wijzer geworden. Is er nu al wel een vergoeding voor dit product aangezien het veel beter voor het lijf is dan de chemische adhd-medicatie?

Re: Vergoeding LTO3

Community Manager

Welkom op de community @chantanellie. Goed dat je het nog even navraagt. Ik heb het even voor je nagekeken. De situatie is niet veranderd. Ook in 2019 is er geen vergoeding voor LTO3 vanuit de basisverzekering of vanuit de aanvullende verzekering.