Dit topic is gesloten. Dat betekent dat je hieronder niet meer kunt reageren.
Wil je over dit onderwerp in gesprek? Open dan een nieuw topic.

HaloClinic Nederland (Zoutkamer)

Verwijderde account
Niet van toepassing

Ik wil aan iedereen die in de Haloclinic Nederland in Zaandam en Heemstede komt een oproep doen!

Als jullie goede ervaringen hebben en jullie longartsen ook inzien dat de Zoutkamers positieve werking heeft op jullie longen, of ze willen meewerken aan een onderzoek naar de werking van de Zoutkamers in Zaandam en Heemstede. Hopelijk vinden de longartsen de sessies in de Zoutkamers zinvol en belangrijk om aan een wetenschappelijk onderzoek mee te willen werken. 

 

HaloClinic Nederland (Zoutkamer)

5 ANTWOORDEN 5
Highlighted

Re: HaloClinic Nederland (Zoutkamer)

Starter

Ik werk graag mee aan een onderzoek omdat ik al jaren veel baat heb bij mijn bezoeken aan de Haloclinic in Heemstede en Zaandam. Ik heb dit ook kenbaar gemaakt bij Zilveren Kruis Achmea en pleit ervoor de vergeoding op te nemen in de aanvullende verzkering alternatieve behandelingen

Highlighted

Re: HaloClinic Nederland (Zoutkamer)

Verwijderde account
Niet van toepassing

Hallo Francois, hopelijk komt het in de aanvullende verzekering in 2018 hé?

Dan kunnen er veel méér mensen gebruik van maken, ook mensen met een smalle beurs.

Highlighted

Re: HaloClinic Nederland (Zoutkamer)

Fanatiekeling

Ik heb ook nog een tip om vastzittend slijm weg te krijgen: in de vrieskou héél grote inspanning verrichten. Hierdoor hoest je vanzelf het vastzittende slijm op. Dit is mijn eigen ervaring en mijn longarts heeft bevestigd dat dit een goede methode is.

Groet, Feina.
Highlighted

Re: HaloClinic Nederland (Zoutkamer)

Nieuwkomer

Goedenavond,

Ik zou ook graag zien dat Zilveren Kruis de Halotherapie zou vergoeden van www.halomedics.nl. Ik spreek veel mensen in de zoutkamer in Schagen en er zijn zoveel positieve verhalen!

Ik heb meer baat bij de zoutkamer als bij de medicijnen die ik normaal gebruik. 

Ik hoop dat jullie hier iets mee gaan doen, zodat het voor de gemiddelde persoon financieel ook haalbaar is om gebruik te maken van de zoutkamer.

Highlighted

Re: HaloClinic Nederland (Zoutkamer)

Voormalig medewerker Zilveren Kruis

Welkom op de community @Merie-1953. Ik zie dat je reageert in een topic waarin iemand een oproep doet om mee te werken aan een onderzoek. De starter van dit topic heeft helaas het account gesloten. Die persoon zal jouw reactie daardoor waarschijnlijk niet lezen.

 

Uit je reactie begrijp ik dat je graag een vergoeding voor de zoutkamer zou willen zien vanuit de zorgverzekering. Hierover hebben we een uitgebreid topic 'Halotherapie (zoutkamer) opnemen als alternatieve geneeswijze voor vergoeding.' Mijn collega Jan legt in in dit topic uit waarom we besloten hebben dat we de zoutkamer niet vergoeden. Voor jouw gemak maak ik even een linkje naar zijn uitleg. Misschien vind je het interessant om het topic even rustig te lezen. En mocht je nog vragen hierover hebben, stel ze dan gerust in het topic over Halotherapie.